Molenpark

Molenpark is een verpleeghuis voor ouderen met dementie, die voortdurend toezicht en zorg nodig hebben. Het verpleeghuis biedt hen kleinschalige, mensgerichte zorg in een huiselijke en veilige omgeving en kenmerkt zich door maximale vrijheid; cliënten kunnen intern gaan en staan waar ze willen. Medewerkers stimuleren cliënten om alle activiteiten die nog zelf kunnen ondernemen, zoveel mogelijk zelf te doen. Onze gepassioneerde medewerkers, familie en enthousiaste vrijwilligers werken samen om onze cliënten een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Verpleeghuis Molenpark heeft in totaal 106 plaatsen. Kleinschalige woongroepen, die elk bestaan uit tien tot elf cliënten. Iedere woning heeft een eigen voordeur en beschikt over zes éénpersoonskamers en twee kamers voor twee personen. Het prachtige park dat Molenpark omringt, is toegankelijk voor cliënten, familie en mantelzorgers.

Molenpark heeft een belevingstuin: D'r Gaard. Deze tuin, die de zintuigen op een positieve manier prikkelt, is speciaal voor mensen met dementie. Daarnaas beschikt Molenpark over een  innovatieve beweegtuin, die uniek is in Nederland

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?