Plataan

Plataan verwelkomt ouderen, die na een ziekenhuisopname, als gevolg van een ongeval of ziekte, niet direct terug naar huis kunnen. Het innovatieve revalidatiecentrum is in 2017 ingrijpend gerenoveerd en heeft de beschikking over moderne een- en tweepersoonskamers. Plataan beschikt over 124 revalidatiebedden.

Alles binnen Plataan is erop gericht revalidanten op een verantwoorde manier zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren. Acht van de tien revalidanten gaan na behandeling weer terug naar huis. Om dat te bereiken, zijn specialisten op het gebied van herstel in Plataan dag en nacht in de weer om mensen opnieuw in hun kracht te zetten. Teams van specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, ergotherapeuten, psychologen, diëtisten en logopedisten werken samen.

De geriatrische revalidatiezorg van Plataan is de meest verantwoorde weg naar huis en naar herstel.

Speciale doelgroepen 
Plataan richt zich op ouderen die dienen te herstellen. De revalidatie bestaat uit een klinisch en een poliklinisch gedeelte. In overleg met de revalidant wordt hiervoor een persoonlijk behandelplan opgesteld. Plataan heeft op meerdere vlakken expertise. Zowel bij een gebroken heup (collum), een beroerte, hart-, long- en interne problematiek of voor mensen die van een zware operatie herstellende zijn. 

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?