Talentino Maastricht Bekkerie

Bekkerie Tebannet

Ontzettend trots zijn wij op onze ‘Bekkerie Talentino’. De bakkerij wordt gerund met en door Talenten met een lichte psychiatrische en/of verstandelijke beperking. Zij bakken ambachtelijke vlaaien en broden en staan klanten te woord in de winkel. TALENT biedt deze mensen de kans hun eigen talenten uit te oefenen. 

Onze Talenten werken onder leiding van Frank Hessels, Lars Rompelberg en Anniek Thoma. Zij zijn opgeleid als bakker en zijn echte vakmensen met passie voor het bakken van ambachtelijke speltbroden en vlaaien. Daarnaast hebben ze zich verder gespecialiseerd in de hulpverlening. Een betere combinatie is  niet denkbaar voor deze unieke werkplek. 

Bekkerie Talentino voert een ruim assortiment ambachtelijke speltproducten. Spelt is een oude graansoort, die momenteel weer in onze regio wordt verbouwd en ontzettend voedzaam en gezond is. Er wordt gewerkt met producten uit de regio, zo komt het Vers seizoensfruit voor op de vlaaien van leveranciers uit de buurt. 

Oude broodspecialiteiten als het Reumerke en het Eikehet Trieneskehet Unkske en Tebanneter Grubke zijn bekende producten uit ons assortiment. Onze Talenten leveren, ondersteund door begeleiders, ook dagelijks verse vlaaien en speltbroden bij tal van collega-restaurants en winkeliers.

Sinds 2016 kunt u ook in het MUMC+ in Maastricht terecht bij onze winkel in de centrale hal voor onze dagelijks verse en ambachtelijk gebakken speltbroden en vlaaien.

Wilt u een bestelling plaatsen, welke met veel passie door onze Talenten worden gebakken? Ga naar het bestelformulier.

 

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Cindy Verspae, medewerker werving en selectie

Bel: 043-4083063