Verpleeghuis Bergweide

Bergweide is een zorgaanbieder in Heerlen. Met onze belevingsgerichte en menslievende werkwijze benadrukken wij vooral het ‘gewoon wonen’ voor ouderen met een zorgvraag.

Heb je een vraag voor ons?

Zorg mét wonen bij Bergweide betekent wonen in een prettige omgeving met de zorg die onze bewoners nodig hebben.  Bij Bergweide staat ‘gewoon wonen’ centraal. Met onze menslievende en persoonsgerichte werkwijze gaan we telkens uit van de beleving van de bewoner. Familie en vrienden blijven nauw betrokken omdat we dat heel belangrijk vinden. Daar is het wonen bij en de zorg van Bergweide dan ook op ingericht.

Bij de locatie Clarahuys biedt Bergweide een alternatief voor wonen in een verpleeghuis. Hier wordt uurs zorg geboden voor mensen die zelfstandig wonen met een intensieve zorgvraag, binnen een veilige en geborgen woonomgeving.

Als zorgprofessional bij Bergweide heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een kleinschalige en afwisselende zorgomgeving, waar belevingsgerichte zorg centraal staat.

Iedereen die interesse heeft in werken in de zorg is welkom bij Bergweide. Heb je een warm hart voor de zorg? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Bij Bergweide kun je werken en leren tegelijk. Wij hebben de intentie om nieuwe medewerkers een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.