LEVANTOgroep zoekt een

Parkinsonverpleegkundige

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor kwetsbare mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale beperking? NOVIzorg biedt een waardevolle kans om, per direct, als parkinsonverpleegkundige bij NOVIzorg voor aan de slag te gaan.
Over jouw wenselijke urenaantal gaan we in overleg. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek!
Wij bieden cliënten met Parkinson meerdere programma’s aan. Het gaat om het Yopper programma, speciaal ontwikkeld voor mensen die vóór hun vijftigste levensjaar de diagnose Parkinson hebben gekregen. Daarnaast bieden wij Positive FIT aan. Positive Fit is een sportieve, preventieve training die is ontwikkeld voor mensen in de beginfase van Parkinson. Mensen in een meer gevorderde fase van Parkinson ontvangen groepsbehandeling. In iedere situatie wordt zoveel maatwerk geboden binnen de groepsactiviteiten. Deze drie programma’s zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met Parkinson en afgestemd op de richtlijnen van ParkinsonNet. NOVIzorg is tevens aangesloten bij Parkinson Punt Zuyd.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.30-17.00 uur. De inzet en planning wordt in overleg besproken.

Dit is waar jij blij van wordt!
Samen gaan we voor het beste voor onze cliënten! Als parkinsonverpleegkundige bij NOVIzorg heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Ondersteun je de cliënten bij het behoud of herstel van de gezondheidstoestand.
 • Ondersteun je de cliënt om zijn/haar zelfstandigheid en/of zelfredzaamheid te vergroten, situaties dragelijk te maken of problemen en terugval te voorkomen tijdens bijvoorbeeld lotgenotengroepen.
 • Observeer, analyseer, interpreteer en rapporteer je de behoeften van de cliënt en het cliëntsysteem om hierop jouw verpleegkundige zorgverlening te kunnen baseren.
 • Evalueer je het effect van jouw handelen en de samenwerking met de cliënt.
 • Adviseer je de cliënt, het cliëntsysteem, zorgteam, behandelteam en andere collega’s over verpleegkundige zorg en ben je actief op het gebied van voorlichting aan cliënten en in- en externe partners (informatieve activiteiten - geven van scholing/training).
 • Sta je in nauw contact met verwijzers.

Dit is wat je van NOVIzorg kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de cao gehandicaptenzorg, schaal 50 minimaal € 3.046,- en maximaal € 4.349,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement).
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij NOVIzorg met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben.
Dit kenmerkt jou:
 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding verpleegkunde bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot Parkinsonverpleegkundige en ben je bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen.
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto zodat je verschillende locatie van NOVIzorg kunt aandoen.
 • Je bent bij voorkeur lid van het Parkinsonnet en voldoet aan de eisen van dit lidmaatschap.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent bereid, bij ontbreken van het diploma parkinsonverpleegkundige en lidmaatschap bij ParkinsonNet, aanvullende scholing te gaan volgen, die leidt tot deze specialisatie.

Dit is NOVIzorg!NOVIzorg biedt ondersteuning aan volwassen cliënten met een verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale beperking. Zij doet dit binnen activiteitencentra maar ook op locaties daarbuiten. De meest voorkomende ziektebeelden van onze cliënten zijn: dementie, Parkinson, NAH (niet aangeboren hersenletsel),(matige) psychiatrische ziektebeelden en kwetsbare ouderen. Per 1 januari 2024 is NOVIzorg onderdeel geworden van LEVANTOgroep. Het unieke daarvan is dat je komt te werken in een kleine, hechte organisatie met korte lijnen, maar toch de voordelen van LEVANTOgroep als grote organisatie kunt meepikken. LEVANTOgroep mag zich voor de vijfde keer op rij World-class Workplace noemen (voorheen Beste Werkgever): 100% gebaseerd op de mening van onze medewerkers bij medewerkerstevredenheidsonderzoeken van Effectory. We zijn als organisatie trots dit label opnieuw te mogen dragen. Goed werkgeverschap wordt beloond. En voor jou als nieuwe medewerker een mogelijkheid om bij een goede werkgever terecht te komen.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.inhroffice.com/nl/job/313631/apply

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Snoeijs (teammanager) via
06-55455935 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.novizorg.nl voor meer informatie over NOVIzorg.