LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk Begeleider Novizorg

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor mensen die door hun specifieke beperking of kwetsbaarheid, structuur en een zinvolle daginvulling nodig hebben? NOVIzorg biedt een waardevolle kans om als Persoonlijk Begeleider bij locatie Sittard voor 24 tot 28 uur per week aan de slag te gaan. Hier speel jij een cruciale rol in het motiveren van de cliënten door hen te ondersteunen bij verschillende activiteiten, waardoor zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Ontdek hoe jij de cliënten structuur kan bieden door een zinvolle invulling van hun dag. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek!
Als Persoonlijk Begeleider bied je o.a. een activiteitenprogramma aan onze cliënten binnen het activiteitencentrum op de Eisenhowerstraat 722 in Sittard. Je motiveert en activeert de cliënt door middel van het aanbieden van diverse laagdrempelige activiteiten met als doel om mensen te activeren, dagstructuur aan te bieden, het sociaal netwerk te vergroten en de talenten van mensen te ontdekken en ontwikkelen en samen op zoek te gaan naar eventuele doorstroommogelijkheden. Samen met een klein team ben je verantwoordelijk voor de trajecten van de cliënten op het gebied van groepsbegeleiding en het vormgeven van passende activiteiten die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze cliënten. Als persoonlijk begeleider ben je tevens verantwoordelijk voor de dossiervorming en werk je samen met deze deelnemers aan hun eigen traject met alle bijbehorende verslaglegging. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van positieve gezondheid.

Dit is waar jij blij van wordt!
Samen gaan we voor het beste voor onze cliënten! Je zet je in om mensen te ondersteunen zodat ze kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Als persoonlijk begeleider participatie heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Je hebt affiniteit met de chronische ouder wordende doelgroep.
 • Je ondersteunt cliënten bij opstellen van een individueel zorgplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
 • Je bent een kei in het opstellen van een (re)creatief en zingevend activiteitenprogramma, rekening houdend met de interesses, doelen en ontwikkelmogelijkheden van je cliënten, het omzetten van dit programma in een concreet draaiboek en het mee uitvoeren van de activiteiten aan groepen cliënten.
 • De activiteiten die je vormgeeft hebben betrekking op recreatie, sport, breinactivering, creativiteit of laagdrempelige arbeidsmatige activiteiten.
 • Jouw werkplek is in een van onze eigen activiteitencentra. Het is belangrijk dat zij zich bij jou thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.
 • Verpleegkundig inzicht is mooi meegenomen.
 • Samenwerken met vrijwilligers.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van NOVIzorg kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 45 minimaal €2821,- en maximaal €3938,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 30 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij NOVIzorg met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben.

Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant mbo-4 zorgdiploma en hebt affiniteit met onze doelgroep en activiteitenbegeleiding. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
 • Je kan cliënten motiveren, omgaan met weerstand, staat stevig in je schoenen en kan daadkrachtig handelen in ad-hoc situaties.
 • Je bent een verbindende factor.
 • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is gewenst.
 • Je bent stressbestendig, proactief en flexibel.

Dit is NOVIzorg!
NOVIzorg biedt ondersteuning aan volwassen cliënten met een verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale beperking. Zij doet dit binnen activiteitencentra maar ook op locaties daarbuiten. De meest voorkomende ziektebeelden van onze cliënten zijn: dementie, Parkinson, NAH (niet aangeboren hersenletsel),(matige) psychiatrische ziektebeelden en kwetsbare ouderen.

Per 1 januari 2024 is NOVIzorg onderdeel geworden van LEVANTOgroep. Het unieke daarvan is dat je komt te werken in een kleine, hechte organisatie met korte lijnen, maar toch de voordelen van LEVANTOgroep als grote organisatie kunt meepikken.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link: https://levantogroep.inhroffice.com/nl/job/321674/apply

We gaan zo snel mogelijk met geschikte sollicitanten in gesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Bob Puts via 06-21864495 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.novizorg.nl voor meer informatie over NOVIzorg.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.