Land van Horne zoekt een

Projectleider

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Land van Horne besteedt continu aandacht aan innovatie van de zorg en dienstverlening. Dat is nodig om onze doelstellingen waar te maken, te weten:
Het leveren van goede, passende en veilige zorg door gelukkige en professionele medewerkers, zodat onze formele en informele zorg betaalbaar én organiseerbaar blijft.

Wat ga jij doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van strategische organisatie brede projecten en adviseer je het management en de Raad van Bestuur bij de implementatie van projectresultaten. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Bestuurssecretaris en functioneel van de Project Portfolio Manager (PPM).
Je stelt projectplannen op, bewaakt de samenhang tussen verschillende projecten. Daarnaast beheer je het projectbudget en zorg je voor een correcte projectadministratie. Je bereidt nieuwe projecten voor door mogelijkheden te inventariseren, haalbaarheidsonderzoeken uit te voeren en projectplannen op te stellen. Daarbij verzorg je subsidieaanvragen en richt je organisatie brede projecten in. Als projectleider geef je leiding aan toegewezen projecten, bewaak je de tijdplanning en middelen, en zorg je voor een financiële afronding en overdracht aan de betreffende afdeling. Je biedt advies en ondersteuning door projectresultaten te verwerken tot rapportages en te adviseren over implementatie op verschillende niveaus.
Samen werken we aan het behalen van onze doelen, waarbij we elkaar ondersteunen.

Wat wij vragen
 • Iemand met kennis van projectmanagement op HBO-niveau, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement en organisatiekunde;
 • Meerdere jaren ervaring met het leiden van organisatie brede projecten;
 • Bedrijfskundig inzicht en ervaring met het verwerven van subsidies is vereist voor het initiëren van nieuwe projecten;
 • Kennis van de zorgsector is een pre;
 • Een inspirerende en energieke verbinder met sterke communicatie- en adviesvaardigheden;
 • Een geduldige doorzetter, die nauwkeurigheid en integriteit hoog in het vaandel heeft;
 • Analytisch vermogen om voldoende inzicht te kunnen krijgen in relevante ontwikkelingen en het vertalen van organisatiebeleid;
 • Een inspirerende collega die sterk is in netwerken en verbinden en resultaatgericht is.

Wat wij je bieden
 • Veel vrijheid en ondernemerschap binnen een sleutel functie en positie binnen de organisatie;
 • Vertrouwen. Wij gaan uit van jouw expertise. Jouw mening en visie worden gewaardeerd;
 • Variatie en impact. Je kunt voor alle verschillende lagen van de organisatie en betrokken mensen een verschil maken;
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 • De functie is ingedeeld in functiegroep 60 volgens het FWG-VVT-systeem. Het bruto maandsalaris ligt tussen €4194,02 en €5593,19. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en je bouwt pensioen op bij Zorg en Welzijn (PFZW). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg plus een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder collectiviteitskortingen, FiscFree en vele opleidingsmogelijkheden (voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling).

Interesse?
Denk je dat deze functie bij je past? Reageer dan via onze ‘solliciteer direct’ knop en dan drinken we graag een kop koffie met je. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Mieke Houben, Bestuurssecretaris T 088-9878030.