Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Psychiater Polikliniek Topklinisch centrum voor Neuropsychiatrie

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Het Topklinisch Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray biedt diagnostiek en behandeling aan patiënten met complexe psychiatrische aandoeningen.

In de behandelvisie van het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray staat de mens centraal, maar kijken we ook naar zijn of haar context. We onderzoeken hoe een stoornis in het dagelijks leven tot problemen leidt en welke oplossingen daarvoor zijn. We bieden wetenschappelijk onderbouwde zorg, maar werken tegelijkertijd continu aan vernieuwing. Hiervoor toetsen we ook de effecten van behandeling.


Bij de polikliniek van de Topklinische afdeling voor Neuropsychiatrie leveren wij hoog specialistische patiëntenzorg en combineren dat met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en innovatie waarbij we een landelijk bereik hebben. Dit met een specialisatie op het gebied van (differentiële) diagnostiek, behandeling van zeldzame erfelijke en/of aangeboren, onbegrepen en therapieresistente aandoeningen.

Op onze polikliniek behandelen en diagnosticeren wij patiënten met ernstige en complexe (neuro)psychiatrische stoornissen voor wie behandeling in de specialistische GGz onvoldoende resultaat heeft geboden. Er is veelal sprake van een co-morbiditeit van (complexe) somatiek en problematiek op het gebied van de neurologie en (erfelijke aangeboren) ontwikkelingsstoornissen. Ook beschikt het centrum over een kliniek, waarmee vanuit de polikliniek nauw wordt samengewerkt.

Wat jouw functie gewoon anders maakt
Binnen ons centrum werken we nauw samen in een sterk multidisciplinair team, bestaande uit onder andere een psychiater, psychologisch specialisten, een neuroloog, verpleegkundigen en vak therapeuten.

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige psychiatrische zorg aan patiënten met complexe psychopathologie in het kader van (een verdenking) op een genetische aandoening dan wel complexe somatische of neuro psychiatrische aandoeningen.

Op basis jouw expertise op het vlak van multidisciplinaire diagnostiek en jouw ervaring met behandeling bij complexe problematieken, geef je advies voor behandeling, bied je consultatie aan collega’s in de basis of specialistische GGz en / of draag je zorg voor farmacotherapeutische behandeling. Van uitgebreide psychiatrische evaluaties van patiënten met neuro psychiatrische aandoeningen, tot het diagnosticeren van co-morbide psychiatrische en neurologische stoornissen.


Je krijgt energie van een omgeving waar, in nauwe samenwerking met collega’s, innovatie en wetenschappelijk onderzoek de ruimte krijgen en waar opleiden hoog in het vaandel staat. Vanuit jouw expertise draag je hier graag aan bij, om zo de kwaliteit van zorg voor mensen met complexe neuro psychiatrische en/of ontwikkelingsproblematiek continu te verbeteren. Want goede zorg begint bij jou.

Kijk voor meer informatie op www.cvneuropsychiatrie.nl 

Vereisten

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot psychiater, met een registratie in het specialisten-register. Indien je tevens gepromoveerd bent, zien wij dat als een pre.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met neuropsychiatrie en complexe psychiatrische casuïstiek.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met evidence-based behandelmethoden voor neuro psychiatrische aandoeningen.
 • Je bent in staat op alle niveaus te communiceren en samen te werken , zowel binnen het multidisciplinaire team als met externe zorgverleners.
 • Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen en prioriteiten te stellen in een complexe en dynamische omgeving.
 • Affiniteit met Wetenschappelijk Onderzoek is een pre. 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de samenwerking met academische expertisecentra.

Je bent bereid te verder te ontwikkelen in je vakgebied en daarbij bereid tot deelname aan opleidingen, supervisie en onderzoek om professionele ontwikkeling te bevorderen.

Wat we jou bieden

 • Wij bieden jou een marktconform salaris conform CAO GGZ FWG Medisch Specialisten. Het salaris bedraagt minimaal €6.050 en maximaal €10.376 bij een fulltime dienstverband van 36 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, exclusief ORT.
 • Een welkomstpremie van €5000 bruto als je nieuw in dienst komt en minimaal 1 jaar in dienst blijft (m.u.v. kandidaten die via een bemiddelingsbureau worden aangeboden). Informeer naar de voorwaarden tijdens jouw kennismakingsgesprek.
 • Een fijne werkplek in Venray in een topklinisch centrum.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige online trainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde, bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?
Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Karlijn Vermeulen, via karlijnvermeulen-kalk@vigogroep.nl. Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Britt Verheijen via werken@vigogroep.nl. 

Solliciteren
Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van verantwoordelijk Psychiater neuropsychiatrie bij Vincent van Gogh? Stuur ons dan jouw reactie toe. Dat mag ook kort via een mail of WhatsApp bericht naar onze recruiter Britt Verheijen via 06-29455311. Jouw cv ontvangen we dan graag in een later stadium. We vinden het belangrijker om alvast met je in gesprek te gaan en te bekijken of er een wederzijdse klik is.