Land van Horne zoekt een

Psycholoog / Orthopedagoog

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Waar kom je te werken?
Als psycholoog/orthopedagoog ben je onderdeel van het team van Dienst Behandeling & Begeleiding. Dit team bestaat uit paramedici, psychologen en medici. Zij werken binnen de diverse zorgcentra, de revalidatieafdeling, de dagbehandeling van de stichting en in de eerste lijn. Stuk voor stuk betrokken en professionele collega’s die elkaar opzoeken om gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring

Wat je functie inhoudt Je hebt een zeer afwisselend takenpakket, verschillende doelgroepen, diverse zorgcentra, uiteenlopende (complexe) zorgvragen en de nauwe samenwerking met een multidisciplinair team.

Geen dag is het zelfde. Het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met psychodiagnostiek, voer je psychologische behandelingen uit en stel je omgangsadviezen op, zodat betrokkenen handvatten hebben in de omgang met de cliënt. Het andere moment kan je bezig zijn met het scholen van zorgteams, deskundigheidsbevordering of lever je een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van beleid wat betrekking heeft op ons vakgebied.
Je werkt met cliënten op de diverse afdelingen, zoals de geriatrische revalidatiezorg, somatiek en psychogeriatrie en met cliënten met psychiatrische problematiek. Je verricht (neuro-)psychologisch onderzoek en biedt individuele behandeling/begeleiding aan cliënten en eventueel hun naasten.

Wat wij vragenJe bent afgestudeerd psycholoog of orthopedagoog en uiteraard heb je affiniteit met het werken binnen de ouderenzorg.
Je bent invoelend, een goede teamspeler, collegiaal, enthousiast en gemotiveerd. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto, zodat je alle locaties in de omgeving gemakkelijk en zelfstandig kunt bereiken.

Wat wij je biedenWe hebben een vacature voor 24 uur gemiddeld per week voor de duur van een zwangerschapsverlof.
De functie is ingeschaald in FWG60 voor basispsychologen en functiegroep 65 voor GZ-psychologen en wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring.
je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld en je bouwt pensioen op bij Zorg en Welzijn (PFZW). Daarnaast kent Land van Horne nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. collectiviteitskortingen, Goodhabitz workshops, ons vitaliteitsplatsform etc.

Interesse?Leuk! Reageer dan meteen op deze vacature!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Cleó Buvens, Psycholoog, op T 088 - 987 8213.