Lionarons GGZ zoekt een

Psychotherapeut of GZ-psycholoog Volwassenenzorg Zuid-Limburg

Dienstverband

24-28

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Voor een van onze teams Volwassenenzorg in Zuid-Limburg (locatie Heerlen) zijn wij op zoek naar een 
GZ-psycholoog of psychotherapeut.

Wie zijn wij?
Lionarons GGZ is een dynamische organisatie voor geestelijke gezondheidszorg die hulpverlening biedt aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. Wij bieden zowel specialistische zorg in setting 2 en 3, als basis GGZ. De behandeling vindt ambulant plaats, is vraaggericht en wordt op maat geleverd (geen strakke zorgprogramma’s). De zorgverlening vindt plaats vanuit de prettige hoofdlocatie op de Bekkerweg in het centrum van Heerlen, maar ook op regionale locaties van waaruit wij samen met onze ketenpartners bouwen aan kwaliteitszorg voor cliënten in alle leeftijdscategorieën. Lionarons GGZ is HKZ-gecertificeerd en is een innovatieve, snel wendbare GGZ-instelling met korte lijnen.
Vooral bijzonder is dat je werkt in een kleinschalige persoonlijke organisatie, waarin iedereen elkaar kent en makkelijk samenwerkt. We werken in kleine teams van ongeveer 10 medewerkers.
Iedereen heeft een eigen kamer en er wordt samen geluncht. Je kunt flexibel je werk en dag indelen, passend bij jouw werk-privé balans.

Profiel
Je bent een BIG-geregistreerde psychotherapeut of GZ-psycholoog, liefst met ervaring in behandeling van volwassenen en je vindt het interessant om regiebehandelaar te zijn. Je behandelt cliënten met uiteenlopende psychische problematiek en geeft in samenwerking met de teamleider (ook een inhoudelijk zorgprofessional) en psychiater sturing aan het multidisciplinaire team. Daarnaast heb je bilaterale overleggen met vaste psychologen en SPV’en in de basis ggz waarmee je een tandem vormt. Je hebt een krachtgerichte instelling, bent een teamplayer en weet hoe je je collega’s kunt stimuleren. Je bent zowel regiebehandelaar als behandelaar. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en reageert alert en effectief op kansen en uitdagingen in de markt. Je wilt samen met ons werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg.

Je beschikt over kennis van en ervaring in psychodiagnostiek en psychologische behandelingen. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek en indicatiestelling, mede-opstellen en uitvoeren van behandelingen/psychotherapie. Je bent van een aantal cliënten in het team regiebehandelaar. Naast individuele behandelingen worden er ook veel interessante groepsbehandelingen aangeboden aan cliënten. Lionarons GGZ behandelt de volle breedte van GGZ-klachten, maar heeft ook bijzonder veel expertise op het gebied van ontwikkelingsstoornissen.

We onderhouden korte lijnen met huisartsen en POH-GGZ. Het geven van consultatie aan eerstelijns professionals zoals huisartsen of POH-GGZ behoort tot je taken.

Aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 28 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie, in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling. Neem daarvoor eens een kijkje op de website en lees wat onze medewerkers hierover vertellen.

Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Kennismaken?
Heb je interesse in deze functie maar wil je eerst eens vrijblijvend kennis maken? Onder het genot van een kop koffie kun je met ons kennismaken. Een eerste kennismaking kan ook altijd via beeldbellen plaatsvinden. Een dagje meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Ben je enthousiast geraakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, a.jongen@lionarons-ggz.nl, medewerker P&O.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.lionarons-ggz.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen met met Ingrid Weijnen, directeur Volwassenenzorg, 06 41 22 7000.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ of De Wijkpraktijk is de privacyverklaring van Lionarons GGZ en De Wijkpraktijk van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZof schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ