Vivantes zoekt een

Regie-arbeidsovereenkomst

Dienstverband

0 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Zelf bepalen waar én wanneer jij werkt
Bij Vivantes kan het!
Ben jij ZZP-er of uitzendkracht dan weet je inmiddels wel dat er grote veranderingen op komst zijn die schijnzelfstandigheid tegengaan. Wellicht ben je ooit als zelfstandige begonnen om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer je werkt. In dat geval hebben wij een mooi aanbod voor jou; de regie-arbeidsovereenkomst.

Een regie-arbeidsovereenkomst geeft meer vrijheid aan jou als medewerker om de uren die je werkt, zoals die je op jaarbasis afspreekt met Vivantes, naar eigen voorkeur te verdelen over het jaar.

Met een regie-arbeidsovereenkomst pak jij je rol binnen de 24/7 zorgverlening zoals we mogen verwachten, met veel vrijheid in de momenten waarop je wilt werken. De regie arbeidsovereenkomst is daarmee ook uitermate geschikt voor gepensioneerde verzorgenden en verpleegkundigen die graag nog wat willen betekenen voor onze doelgroep, maar wel zelf willen bepalen waar en wanneer men werkt.

Wat is een regie-arbeidsovereenkomst?
In een regie-arbeidsovereenkomst ben je in dienst van Vivantes en spreek je met ons af hoeveel uren je op kalenderjaarbasis werkt. Je kunt je zelf inschrijven op de nog openstaande diensten binnen onze organisatie. Jij bepaalt dus zelf welke diensten je wil werken. Daarbij geldt wel dat je het aantal uren dat je op kalenderjaarbasis hebt afgesproken ook daadwerkelijk aan het einde van het jaar gewerkt hebt. Je hebt dus geen vastgesteld aantal uren per week, zoals bij een gewone arbeidsovereenkomst. Jij kunt de uren dus naar eigen believen verdelen over een kalenderjaar. Aan het einde van het jaar heb je nul uren over en in het nieuwe jaar krijg je weer een nieuw saldo.

Waarom is een regie-arbeidsovereenkomst interessant?
Met de regie-arbeidsovereenkomst ben je in loondienst van Vivantes en geniet je van alle voordelen die daarbij horen. Je arbeidsovereenkomst valt gewoon onder de CAO-VVT met de bijbehorende FWG- indeling per functie. Tegelijkertijd heb je optimaal invloed op wanneer én waar je werkt.

Werken als ZZP-er of uitzendkracht wordt steeds meer ontmoedigd door onder andere de versnelde afbouw van zelfstandigenaftrek. In 2021 was dat 6670 euro en in 2024 wordt dat 3750 euro (in 2027 is het nog maar 900 euro). De voordelen -met of zonder regie-arbeidsovereenkomst- om terug over te stappen naar loondienst zijn als volgt;

Wat zijn de voordelen van een regie-arbeidsovereenkomst?
  • Je bouwt pensioen op;
  • Je krijgt doorbetaald in geval van ziekte en krijgt wanneer nodig ondersteuning vanuit de bedrijfsarts;
  • Wij zorgen voor scholing en training waarmee jij jouw deskundigheid op peil houdt, dus ook bevoegd en bekwaam;
  • Je bespreekt met jouw leidinggevende welke groei en ontwikkeling voor jouw belangrijk is en samen bekijken wij wat past bij jou, zodat jij op je plek bent én blijft binnen Vivantes;
  • Je kunt flexibel werken over de negen locaties van Vivantes (allemaal binnen een straal van 10 kilometer!) en de verschillende teams binnen de locaties of de thuiszorg in de omliggende wooncomplexen;
  • Je profiteert van de CAO-VVT, met jaarlijks een uitkering van vakantiegeld in mei (8% over je brutoloon) een eindejaarsuitkering in november (8,33% over je brutoloon);
  • Je bent verzekerd van een vooraf afgesproken aantal uren en daarbij behorend inkomen;
  • Je tekent in op openstaande diensten en/of je sluit voor een bepaalde periode aan bij één of meerdere teams;
  • Je geniet mee van alle extra's voor medewerkers van Vivantes zoals een eindejaarsgeschenk, teamuitje én de mogelijkheden om via FiscFree met belastingvoordeel een privé smartphone, tablet, laptop, fiets of sportschoolabonnement te kopen.
  • Je krijgt de spullen die horen bij jouw functie, zoals bijvoorbeeld een eigen smartphone en/of laptop of tablet.

Contact
Heb jij interesse in werken bij Vivantes? Met een regie-arbeidsovereenkomst óf een reguliere arbeidsovereenkomst. Of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met Ilona Dings (Coördinator Plannen & Flex) via 0618675828 of i.dings@vivantes.nl.