U-center zoekt een

Regiebehandelaar Internationaal

Dienstverband

24-36 uren per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Epen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Regiebehandelaar Internationaal (24 tot 36 uur per week)

Ben jij klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist en werk jij graag met onze internationale doelgroep waaronder militairen en expats? Wil je daarnaast graag werken in een multidisciplinair team en een bijdrage leveren aan ons gespecialiseerd behandelcentrum met een unieke en onderscheidende aanpak? Lees verder en solliciteer snel of kom vrijblijvend een kijkje nemen in ons behandelcentrum!

Over U-center

Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers. Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in mogelijkheden.

Over de functie

 • Je werkt nauw samen in een internationaal multidisciplinaire teams met diverse experts. Samen creëer je de meest doeltreffende behandelvisie. 
 • Je spendeert - naast je rol als regiebehandelaar - een aanzienlijk percentage aan behandeltijd waarin je cliënten helpt om in een korte tijd en in een intensieve therapeutische setting weer terug in hun kracht te staan, onze zogenoemde U-turn.
 • Twee keer per week heb je multidisciplinair overleg en ook heb je regelmatig intervisies.
 • Door een relatief kleinschalige en platte organisatie kun je als regiebehandelaar echt het verschil maken waarbij je wordt uitgenodigd om ook beleidsmatig me te denken.
 • Je verzorgt individuele behandelingen en groepsbehandelingen; (cognitieve) gedrags-, interpersoonlijke-, clientgerichte- en systeemtherapie; uitwisselen van cliëntgerelateerde informatie en vaststellen of bijsturen van de behandeling in de rol van regiebehandelaar. .

Over jou

 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en hebt ervaring als klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist GGZ.
 • Je hebt relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken, bij voorkeur in een residentiële setting met multidisciplinaire benadering.
 • Je bent accuraat, kan snel schakelen en een helikopterview bewaren. Daarnaast ben je een echte teamplayer.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk empathisch vermogen.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zowel in Nederlands als in Engels.
 • Je levert graag een inhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire cliëntenbesprekingen en beleidsoverleggen.

Wat bieden wij jou

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. De functie van klinisch psycholoog is ingeschaald in fwg 75, psychotherapeut in fwg 75, GZ-psycholoog in fwg 65 en verpleegkundig specialist GGZ in fwg 65. U-Center biedt een contract voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in mogelijkheden.
 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en te laten publiceren.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer of kom kennismaken!

Wil je meer weten over deze functie of misschien een vrijblijvend kijkje nemen in ons behandelcentrum? Neem contact op met Lidewij van den Hoogen, Recruiter U-center, T 06 14 38 97 88. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in.