Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Stagiair(e) hbo Facility & Hospitality: Duurzaamheid

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Wat jouw stage gewoon anders maakt 

Wij hebben de opdracht om de optimalisatie van afvalscheiding op de Verpleegafdelingen, alsmede de verwerking en opslag naar de verwerker binnen Vincent van Gogh te verbeteren.

Als lid van het team Facility & Hospitality krijg je de gelegenheid om jezelf op een optimale wijze te ontwikkelen. Je wordt verwelkomd door gezellige collega's en kunt genieten van een eigentijdse, informele en flexibele werkomgeving. Spreekt dit je aan? Zet dan jouw talent bij ons in!

De innovatieve strategie van onze organisatie houdt in dat we voortdurend in beweging zijn. Onze organisatiestructuur vereist van jou dat je affiniteit hebt met het leggen van verbindingen, zowel intern als extern.

Vereisten

Wij streven ernaar dat je als stagiair(e) binnen deze functie succesvol bent en hechten daarom belang aan competenties zoals klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en kwaliteitsgerichtheid.
In samenwerking met het team Facility & Hospitality draag je bij aan:

  • Optimalisatie van afvalscheiding op de verpleegafdelingen.
  • Het bepalen van de meest effectieve methoden voor opslag en verwerking van afval in gescheiden stromen.
  • Het opstellen van een businesscase voor de huidige afvalverwerking en de nieuwe situatie.
  • Het adviseren van het Directie- en Managementteam.

Wat we jou bieden 

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units (BU’s) van Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners.

Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten deze business units. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Bij VIGO geloven we in de kracht van het geheel. Ga je bij een van onze organisaties aan de slag, dan werk je nauw samen met je eigen collega's, maar ook die van andere aangesloten instellingen. Niet alleen rond de zorg en begeleiding van cliënten, maar ook bij het uitrollen van projecten. We bundelen onze krachten in innovatie en leren continu van elkaar. Samenwerken, kennisdelen en initiatief nemen zijn sleutelwoorden.

De werkzaamheden worden voornamelijk op de locatie in Venray, Stationsweg 46 uitgevoerd en bij uitzondering in Nijmegen.

Gewoon even bellen?

Heb je inhoudelijke vragen over de stage bij Facility & Hospitality? Neem dan contact op met René van Bruxvoort, Consulent Eten, Drinken, Gastvrijheid en Logistiek, via renevanbruxvoort@vigogroep.nl.

Wil je meer weten over stagelopen bij Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid? Neem dan contact op met onze collega's van Leren & Ontwikkelen via hrm-opleidingen@vigogroep.nl.