Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Stagiair(e) hbo Facility & Hospitality: Intranet

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Wat jouw stage gewoon anders maakt 

We hebben de opdracht om de Intranetpagina's te optimaliseren waarop de facilitaire dienstverlening aan Vincent van Gogh wordt gepresenteerd. Als onderdeel van het team Facility & Hospitality krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Daarbij mag je rekenen op een stimulerende werkomgeving met gezellige collega's en een eigentijdse, informele en flexibele werkplek. Als dit je aanspreekt, nodigen we je uit om jouw talent bij ons in te zetten.

Onze organisatie hanteert een innovatieve strategie, waardoor we voortdurend in beweging zijn. De organisatiestructuur verwacht van jou dat je bedreven bent in het leggen van effectieve verbindingen, zowel intern als extern.

Vereisten

Wij streven ernaar dat jouw stage binnen deze functie succesvol verloopt en hechten daarom veel waarde aan competenties als klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en kwaliteitsgerichtheid.
In samenwerking met het team Facility en Hospitality draag je bij aan:

  • Het helder en gedetailleerd in kaart brengen van alle werkzaamheden van de facilitaire dienst.
  • Het faciliteren van direct contact tussen afdelingen en de juiste medewerker of het juiste systeem voor het indienen van aanvragen.
  • Het ontwikkelen van een intranetpagina voor F&H Vincent van Gogh met een professionele uitstraling die de kwaliteit van onze dienstverlening weerspiegelt.

Wat we jou bieden

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units (BU’s) van Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners.

Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten deze business units. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Bij VIGO geloven we in de kracht van het geheel. Ga je bij een van onze organisaties aan de slag, dan werk je nauw samen met je eigen collega's, maar ook die van andere aangesloten instellingen. Niet alleen rond de zorg en begeleiding van cliënten, maar ook bij het uitrollen van projecten. We bundelen onze krachten in innovatie en leren continu van elkaar. Samenwerken, kennisdelen en initiatief nemen zijn sleutelwoorden.

De werkzaamheden worden voornamelijk op de locatie in Venray, Stationsweg 46

Gewoon even bellen?

Heb je inhoudelijke vragen over de stage bij Facility & Hospitality? Neem dan contact op met René van Bruxvoort, Consulent Eten, Drinken, Gastvrijheid en Logistiek, via renevanbruxvoort@vigogroep.nl

Wil je meer weten over stagelopen bij Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid? Neem dan contact op met onze collega's van Leren & Ontwikkelen via hrm-opleidingen@vigogroep.nl