Lionarons GGZ zoekt een

Systeemtherapeut Kind en Jeugd

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maasbracht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

In verband met uitbreiding van onze teams in Zuid en Noord/Midden–Limburg (locatie Reuver) zijn wij op zoek naar een Systeemtherapeut K&J

Profiel

Een registeerde systeemtherapeut voor de afdeling Kind en Jeugd met ervaring in werken met systemen. Je bent een enthousiaste collega en teamplayer die samen met ons wil werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en systeem behandelingen in samenwerking met GZ-psychologen, orthopedagogen en basispsychologen. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg.

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.

Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Ben je enthousiast gemaakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je cv en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, a.jongen@lionarons-ggz.nl, medewerker P&O.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ