Maastricht UMC+ zoekt een

Tandartsassistent

Dienstverband

30 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als tandartsassistent(e) ondersteun je de kaakchirurg/tandarts tijdens de diverse poliklinische spreekuren en behandelingen. Je kent een hoge mate van zelfstandigheid, maakt röntgenfoto’s, werkt samen met de prothetist/tandarts en voert administratie voor, tijdens, en na het spreekuur uit. Je ondersteunt de patiënten tijdens en na de ingreep, verstrekt informatie aan patiënten, begeleidt en instrueert hen. Daarnaast voer je balie- en telefoonwerkzaamheden uit.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt de opleiding tandartsassistent afgerond en hebt ervaring op het gebied van kaakchirurgie/CBT;
  • Je hebt een anesthesie cursus gevolgd of je bent bereid deze te volgen zodat je zelfstandig verdovingen kan geven;
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je in staat zelfstandig te werken en heb je een flexibele instelling;
  • Je hebt ervaring in het werken met Windows en Exquise;
  • Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Binnen de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) en het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid Operatieve Geneeskunde (RVE OG) is er een plaatsingsmogelijkheid voor een tandartsassistente.
De polikliniek MKA/CBT is een dynamische afdeling binnen het Maastricht UMC+. Een van de speerpunten van het Maastricht UMC+ is de zorg rondom de oncologische patiënt. De afdeling MKA/CBT speelt hierin een belangrijke rol naast de dento-alveolaire chirurgie, de orthognatische chirurgie en de trauma. De polikliniek MKA/CBT is op zoek naar een enthousiaste, flexibele en dynamische tandartsassistent(e).

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 30 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A06 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.