Maastricht UMC+ zoekt een

Teamleider Catering

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Universitair Medische Centra
Wat ga je doen?
De teamleider Is verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantrelatie, het adviseren en implementeren van beleid en definiëren van de eisen en wensen die aan catering worden gesteld, het inbrengen van inzichten en innovaties en het opstellen en uitvoeren van verbeterplannen. Ook is hij/zij verantwoordelijk voor de integrale dagelijkse coördinatie van de dienstverlening en het managen van de lokale vraag waarbij afstemming wordt gerealiseerd tussen de geleverde diensten.

De Teamleider Catering is het tactisch/operationeel verlengstuk van het Expertisecentrum Catering en hiërarchisch verantwoordelijk voor de aansturing van eerste medewerkers en het toegewezen operationeel gebied. Het Expertisecentrum is verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van afspraken m.b.t alle bedrijfsprocessen op het deelgebied Catering. Het centrum zorgt voor eten en drinken dat kwalitatief goed is, veilig is en de juiste kostprijs heeft. Tevens draagt het bij aan een aangenaam verblijf van de patiënt/medewerker door het bieden van de juiste service en in te spelen op de behoeften van de patiënt/begeleiders op het gebied van voeding.

Ook ondersteunen ze medewerkers bij het uitoefenen van hun taak door het leveren van de juiste producten op de juiste tijdstippen op de juiste plaatsen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Maak jij ons faciliterend team compleet?

MUMC+
Wij heten je van harte welkom in de wereld van het Maastricht UMC+, een wereld waarin top zorg samengaat met warmte en aandacht, voor onze patiënten én voor elkaar. Het is een wereld die wel eens het begin van een mooie carrière kan zijn!

Facilitair bedrijf
Het Servicebedrijf Facilitair Bedrijf heeft als doel het ‘ontzorgen’ van het primaire proces (patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs) door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening. Onze missie is ‘Onze service = uw succes!’.

We verlenen onze diensten vanuit vier procesgroepen, te weten Ontvangst & Bedrijfsveiligheid, Logistiek, Techniek en Catering. Ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het FB zijn ondergebracht bij de afdeling Bedrijfsvoering. Dit alles doen we met een enthousiast en deskundig team medewerkers.

Jij vindt het, net als wij, belangrijk om iets voor een ander te betekenen. Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid en met jouw gastgerichtheid, pro-activiteit en resultaatgerichtheid draag jij bij aan de realisatie van onze ambities!

Wij maken onze missie een succes door:
  • In regie te zijn. Dit betekent dat we ‘in control’ zijn voor wat betreft producten en diensten die we inkopen én onze eigen dienstverlening.
  • Wendbaar te blijven. Onze omgeving verandert veelvuldig. Als Facilitair Bedrijf moeten we meebewegen met vraag en aanbod. Dit vraagt om flexibele, duurzaam inzetbare medewerkers.
  • In verbinding te staan. Klantvragen zullen integraal vanuit ons Facilitair Bedrijf worden opgepakt. We geven meer dan alleen sec antwoord op de vraag. Waar mogelijk werken we intensief samen met de andere servicebedrijven.

Ons succes meten we af aan de tevredenheid van onze gasten, medewerkers en leveranciers en aan de pijlers effectiviteit & efficiency, financiële gezondheid, risicobeheersing & veiligheid.

Procesgroep Catering
Je bent werkzaam binnen de procesgroep Catering. Hier werken enthousiaste medewerkers, met hart voor zorg en gedrevenheid die samen nieuwe (voedings)concepten implementeren en Catering naar een hoger niveau tillen.

Nieuwsgierig geworden? In deze video vertellen we je meer over wat we allemaal doen!

Wat vragen wij van jou?
  • HBO werk en denkniveau
  • Ruime aantoonbare ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers
  • Ervaring met continu verbeteren en zoeken naar innovaties
  • Ervaring in het ondersteunen en implementeren van projecten
  • Kennis van diverse facilitaire processen en ervaring met geautomatiseerde administratieve systemen
  • Kennis van wet- en regelgeving rondom ISO 9001 en ISO 22000
  • Aantoonbare ervaring met verandertrajecten waarbij People management een belangrijke rol speelt
  • Commerciële ervaring in de cateringbranche is een pre

Je bent een gedreven persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent initiatiefrijk, besluitvaardig en hebt een flexibele- en proactieve instelling. Plannen, organiseren en prioriteren zijn sterke punten. Een klant- en servicegerichte instelling zijn je eigen.

De competenties mensgericht, resultaatgericht, ondernemend en beheersmatig worden binnen het Facilitair Bedrijf als uitgangspunt gehanteerd.

Gerichte ervaring in soortgelijke functie is een eis en in soortgelijke werkomgeving een pre.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris vanaf 1 juli minimaal € 3.430,- en maximaal € 4.562,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Dit salaris is exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor 32 tot 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc. Na deze tijdelijke periode bestaat er, bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid tot een verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Wat bieden wij
Bij het Maastricht UMC+ zorgen wij ervoor dat je alles hebt om jouw bijdrage te leveren aan de ultieme zorg. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij. Lees hier wat wij je bieden.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie of de opleidings- en doorgroeimogelijkheden mag je contact opnemen met Ben Moonen, Stafadviseur Catering, bereikbaar op 06-50039909 of via ben.moonen@mumc.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure volg je deze link. Algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ vind je hier. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met team Recruitment.

Sollicitaties voor deze vacature kunnen worden ingediend tot en met 20 mei.