Dichterbij zoekt een

Traineeship begeleider

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent!

Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met een vast contract en vaste uren! Lees dan verder!

 

Dit ga jij doen

Ben je nog aan het onderzoeken welke doelgroep het beste bij je past? Of je weet het juist wel, maar je vindt het ontzettend leuk om verschillende groepen te laten zien wat voor een expertise jij hebt met verschillende doelgroepen? Je wordt binnen Dichterbij echt onderdeel van een team en met open armen ontvangen. Want wat kunnen we je hulp goed gebruiken!

We kijken graag met je mee en geven de begeleiding die je nodig hebt en verdient tijdens deze mooie reis. Om uiteindelijk thuis te komen, op de locatie en de doelgroep die je past als een jas!

Ben jij degene die we zoeken? Dan is dit het begin van je ontdekkingsreis! We ontvangen graag je reactie op ons traineeship! Ook voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen.


Met wie werk je samen?
Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundigen. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

 

Waar ga jij werken?

Samen met jou bespreken we de doelgroep en locatie(s) waar je gaat werken.


Dit neem jij mee

 • Ben je een starter? Of heb je al de nodige ervaring? Je bent van harte welkom, we gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat jou past!
 • Jij beschikt over een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 3 of 4 of hbo niveau
  Je bent een flexibel persoon die initiatief toont en hart voor onze cliënten heeft

 

Dit bieden wij jou

Je wordt, afhankelijk van type doelgroep, ingeschaald in FWG 35, FWG40 of FWG 45 (CAO Gehandicaptenzorg)

 • Samen kijken we welke doelgroep een echte match is met jou!
 • Je krijgt een jaarcontract met intentie tot vast contract
 • Tussentijdse evaluatie en loopbaanplanning, je wordt goed begeleid!
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen door het volgen van een cursus of opleiding
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Fisc free (Fietsplan, aanschaf laptop, sportabonnement, weekendjes weg etc.)
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

 

Zo werken wij
Jij bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we naar je. Want Dichterbij is ook betrokken bij jou. Naast betrokkenheid hebben we nog drie andere kernwaarden: professioneel, samen en open. We hebben veel aandacht voor je landing in de organisatie. Bij ons krijg je dan ook een uitgebreide inwerkperiode. En als jij eenmaal op je plek zit, helpen we je met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.
 

Starten met het traineeship voor begeleider bij Dichterbij?
Wil jij starten met het traineeship voor begeleider binnen Dichterbij?
Reageer dan via het sollicitatieformulier via: https://www.dichterbij.nl/werken-bij/traineeship-begeleider

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact openen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan mag je contact opnemen met Nicole Lamers, planflex coördinator via 06-11770090 of via mail naar N.lamers@dichterbij.nl.
 

Hebben we je interesse gewekt maar zou je graag eerst eens kennismaken of telefonisch contact hebben voordat je solliciteert, dan kan dat ook altijd!