Talent zoekt een

Facilitair medewerker schoonmaak/huishoudelijke hulp ouderenzorg

Dienstverband

Minimaal 12 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Gronsveld

Werkvelden

Overige

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Ben jij de enthousiaste schoonmaker die mee helpt onze locaties representatief te houden? Daarnaast neem je graag diensten als huishoudelijke hulp in de ouderenzorg van Talent voor je rekening? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

❖ Gastgericht/klantvriendelijk denken en handelen

❖ Affiniteit met schoonmaken en hygiëne

❖ Uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden als ambulant medewerker in de huishoudelijke hulp.

❖ Deelnemen aan periodiek werkoverleg

❖ Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op verschillende locaties van Talent.

Wij bieden

❖ Een prettige werksfeer

❖ Een organisatie met kansen en ontwikkelings mogelijkheden

❖ Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

❖ Minimaal 12 uur

 

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202358
Sluitingsdatum: 31 december ’23