MIK & PIW Groep zoekt een

Vakantiekrachten/ bijbaantje voor in de kinderopvang

Dienstverband

0-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Geleen Meerssen Sittard Landgraaf Sittard

Werkvelden

Kinderopvang

Vakantiewerk of een bijbaan in de kinderopvang, dat is natuurlijk de allerleukste baan waarmee jij jouw festival tickets kan betalen. Een fijne bijkomstigheid is dat je in de weekenden altijd vrij bent om naar alle festivals te kunnen gaan, een terrasje pakken, uiteten of een weekendje weg kan dan natuurlijk ook!

Ben de kracht achter kansen! 

Iedere dag opnieuw ben jij de belangrijke, drijvende kracht achter de ontwikkeling van de kinderen. Jij zorgt voor een veilige omgeving voor ieder kind. Met jouw enthousiasme moedig jij kinderen aan om creatief en actief bezig te zijn. Daarnaast organiseer jij zelf toffe activiteiten die bij jou en de kinderen passen.  

Achter welke kans ben jij de kracht?

Jij staat in je kracht wanneer je: 

 • Jouw passies/hobby’s kunt meenemen naar je werk ten behoeve van de ontwikkeling van kinderen; 
 • Jouw communicatieve vaardigheden goed kan inzetten bij de verschillende doelgroepen; kinderen, ouders, collega’s en externe partners 
 • Vooral heel blij wordt van jouw werk met kinderen 
 • Een afgeronde mbo opleiding of een nog (volgend) hbo opleiding die aan onderstaande voorwaarden voldoet;

Check of jouw opleiding kwalificeert om in de kinderopvang te werken via: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (www.kinderopvang-werkt.nl) . Om te kunnen werken in de dagopvang moet je 75% van de studiepunten hebben behaald of een overgangsbewijs hebben naar het vierde studiejaar. Voor de bso is minimaal 50% van de studiepunten nodig of een overgangsbewijs naar het derde jaar.

Waarom werken bij MIK KInderopvang en Spelenderwijs?

Binnen MIK Kinderopvang & Spelenderwijs word je warm ontvangen als nieuwe collega. Je wordt gekoppeld aan een cluster waarbij je in verschillende teams komt te werken, geen zorgen trouwens! Al onze collega's zijn even leuk. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen rondom uren. Je krijgt in de eerste instantie een jaarcontract op flexibele uren waarbij onze intentie is om een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn.

Ook mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Salaris ingeschaald in schaal 6 tussen €2385,- & €3192,- op basis van ervaringsjaren en een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Lekker meegenomen, jouw verlofuren worden met jouw salaris direct mee uitbetaald; 
 • Vakantietoeslag van 8% bruto boven jouw salaris; 
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer; 
 • Een eindejaarsuitkering van 3% welke wordt uitbetaald aan het einde van je vakantiebaan; 
 • Een korting van €8 euro op je zorgverzekering of €16 euro als je aanvullend verzekerd bent; 
 • Toegang tot GoodHabitz, een online leer- en ontwikkelportaal met meer dan 250 cursussen en trainingen. 

Past deze volgende stap bij jou?

Dan willen we graag snel kennis met je maken. 

Heb je nog vragen? Twijfel niet en stel ze aan Floor Gerrits via telefoonnummer: 085-040 76 65.

Niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders die helemaal past bij deze baan? Tip hem of haar. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Over MIK & PIW Groep

Wij zijn MIK & PIW Groep. Onze krachten zijn verbinden, bouwen en versterken. We verbinden kinderopvang met sociaal werk en we realiseren sterke wijken, samen met professionals uit o.a. onderwijs, gemeenten, zorg en woningcorporaties.

We zijn een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 1100 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. 

Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. Bij onze stichtingen in de kinderopvangbranche, MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, ligt de focus op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.