Ambulancezorg Limburg zoekt een

Verpleegkundig Centralist

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Ittervoort

Werkvelden

Overige

Verpleegkundig Centralist

                                                                              

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg. Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één.

 

Verpleegkundig Centralist  

Voor ons team betrokken en bevlogen centralisten op de gezamenlijke Meldkamer Ambulancezorg (MKA) Limburg in Maastricht zoeken wij meerdere verpleegkundig centralisten voor 32-36 uur per week.

 

 

Ambulancezorg begint op de meldkamer :

Uiteenlopende vraagstukken en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als verpleegkundig centralist op de MKA Limburg maak jij het verschil voor mensen die medische hulp nodig hebben. Je initieert, regisseert en coördineert de inzet van de ambulancezorg.

Hoe divers de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, door middel van een systematische triage bepaal jij de indicatie en urgentie van de zorg die nodig is. Je communiceert continu met de patiënt en begeleid de omstanders totdat de ambulance arriveert. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel en doet je werk nauwkeurig en professioneel. 

Naast het systematisch beantwoorden van 112 meldingen krijg je ook te maken met aanvragen voor ambulancezorg van ketenpartners, zoals ziekenhuizen en huisartsen. Als verpleegkundig centralist werk je nauw samen met de partners in de zorg- en veiligheidsketen. Je bewaakt de beschikbaarheid van de ambulances en waarborgt de paraatheid, daarvoor weet jij de weg in geautomatiseerde systemen goed te vinden. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage? Solliciteer dan nu!

 

Dit ben jij : 

  • Je bent verpleegkundig gediplomeerd op tenminste MBO 4 niveau;
  • Je bent BIG geregistreerd en hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed luisteren, doorvragen en snel schakelen;
  • Je bent bereid de opleiding VCMKA (Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg) te volgen en deze succesvol af te ronden. Deze opleiding wordt gefaciliteerd door de werkgever.

Ben je al werkzaam binnen de ambulancezorg en voldoe je aan boven gestelde minimale eisen? Dan is een combinatie van functies bespreekbaar.

 

Dit kun je van ons verwachten :

De MKA Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen. 

  • Aanstelling vindt plaats bij Ambulancezorg Limburg. De CAO Ambulancezorg is van toepassing op de arbeidsverhouding.
  • Gedurende de interne opleiding van 4 maanden krijg je een contract voor bepaalde tijd. Bij de start van de externe opleiding volgt een contract voor 8 maanden. Na een succesvolle opleiding en bij goed functioneren bestaat de intentie het contract om te zetten in een vast dienstverband.
  • We staan tevens open voor een tijdelijke detachering vanuit je huidige werkgever voor deze eerste maanden.
  • Tijdens de opleiding is het een vereiste om 32 tot 36 uur per week te werken, na diplomering is een dienstverband van 24 tot 36 uur per week bespreekbaar.
  • Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt in ieder geval minimaal € 2.759,00 bruto per maand, en middels doorgroei maximaal € 4.391,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag.

 

Dit is jouw werkplek :

Dit is jouw werkplek:

De MKA Limburg is gehuisvest in Maastricht en is verantwoordelijk voor de aanname en uitgifte van ambulancemeldingen in heel Limburg. De MKA Limburg werkt in opdracht van de Ambulancezorg Limburg. Naast de dagelijkse zorg ondersteunt de meldkamer ook de opgeschaalde zorg bij melding en alarmering in crisis situaties.

Als centralist bij de MKA Limburg werk je in een team van ca. 40 collega’s. Naast je directe collega’s op de meldkamer, heb je ook te maken met de ambulancebemanning onze ketenpartners. De MKA Limburg zit samen met politie en brandweer in een Multi-meldkamer. Samen staan we klaar om de burger zo goed als mogelijk te helpen.

 

Heb je interesse :

Wil jij als verpleegkundig centralist het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer dan direct via  https://werkenbij.ambulancezorglimburg.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundig-centralist

Naast een assessment zal een stagedag, diploma- en referentiecheck onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens zal een medisch advies worden gevraagd aan de bedrijfsarts m.b.t. gehoor en zicht (oogonderzoek, visus veraf, dichtbij, beeldscherm en kleurenzien). Ten behoeve van indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

Meer weten?

Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:
Marly Dekkers (coördinator meldkamer) via tel. 06 – 27 35 56 93.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met:

Nicole Janssen (HR Business Partner) via tel. 06 – 21 10 19 96.

Zij staan je graag te woord.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.