Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundig Specialist | 16 - 36 uur | Venray

Dienstverband

16 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Wil jij zélf de richting van jouw carrière bepalen? Dan zoeken wij jou!

De zorg binnen Vincent van Gogh is iedere dag anders en uitdagend. Vanuit de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel van kwaliteit van leven vergroot. Als medewerker binnen Vincent van Gogh kun jíj het verschil maken. Niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor het team waar jij mee samenwerkt. Samen kunnen we jouw droombaan samenstellen!

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als verpleegkundig specialist bij Vincent van Gogh heb je een uitdagende baan waarin géén dag hetzelfde is.

Je hebt als regiebehandelaar een leidende rol in het multidisciplinaire zorg- én behandelproces van patiënten. Je hebt een bevoegdheid tot het zelfstandig uitoefenen van diagnostiek en behandeling op verpleegkundig – én medisch gebied, binnen je eigen expertise.

Je bent een onmisbare schakel tussen de verschillende behandelaren en het werkzame team. Je motiveert collega’s tot ontwikkeling en biedt hen hier ondersteuning in aan. Je houdt je bezig met het behandelen van uitdagende casussen en weet de perspectieven van de verschillende disciplines te integreren.

Onze collega’s zijn open, flexibel en betrokken. Wij staan voor elkaar klaar en zoeken elkaar laagdrempelig op. Daarnaast ben je als verpleegkundig specialist vertegenwoordigd in onze vakgroep. Hier ligt het accent op inhoud en scholing, maar wordt ook gekeken naar andere belangen zoals hoe we onszelf positioneren binnen de organisatie. Hierbij zijn kennisdeling, ontwikkeling en elkaar ontmoeten belangrijke speerpunten.

Waar ga je werken?

Vincent van Gogh biedt specialistische GGZ aan jongeren, volwassen en ouderen, van ambulante tot langdurige zorg; in de volle breedte van de psychiatrie. Liggen jouw interesses bij het opleiden van collega’s, wetenschappelijk onderzoek of innovatieve projecten? Kortom: voor iedere verpleegkundig specialist GGZ of AGZ op basis van eigen interesse en expertise, zijn er volop mogelijkheden bij Vincent van Gogh. Uiteraard kijken we daarbij naar je persoonlijke ontwikkelbehoefte én hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé.

Kom je koffie met ons drinken? Dan vertellen wij jou graag meer over de diverse mogelijkheden en lichten we toe welke specifieke locatie(s) momenteel op zoek zijn naar een verpleegkundig specialist.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van de registratie Verpleegkundig Specialist GGZ (art. 14 wet BIG) of hebt de opleiding bijna afgerond.
 • Je bent in het bezit van een AGB-code.
 • Je hebt lef, neemt beslissingen en bent in staat om verbindend (samen) te werken.
 • Als regiebehandelaar voel jij je prettig in een leidende rol binnen het (multidisciplinaire) team.
 • Als geen ander weet jij het vermogen tot zelfmanagement van de patiënt en de kwaliteit van leven centraal te stellen.
 • Je denkt en handelt vanuit herstelgerichte zorg met oog en aandacht voor de patiënt en zijn naasten.
 • Je werkt graag samen, bent nauwkeurig en gaat graag uitdagingen aan.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4785 en maximaal €6264 bij een fulltimedienstverband, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 16 - 36 uur per week. Je werkdagen worden in overleg vastgesteld.
 • Een fijne werkplek, standplaats in Venlo of Venray, afhankelijk van jouw reisbereidheid
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Een jaarlijks opleidingsbudget voor geaccrediteerde scholingen
 • Vergoeding voor herregistratie en lidmaatschap V&VN VS conform de CAO GGZ
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Een positief werkklimaat, waar aandacht is voor werkgeluk
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op donderdag en vrijdag met Sandy Driessen, via sandydriessen-beeks@vigogroep.nl of 06-15194702.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verpleegkundig Specialist bij Vincent van Gogh? Reageer via de button onderaan de pagina, of stuur een WhatsAppbericht we nemen z.s.m. contact met je op!