Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundig Specialist Centrum voor Neuropsychiatrie | uren in overleg

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray biedt diagnostiek en behandeling aan patiënten met complexe psychiatrische aandoeningen. Als verpleegkundig specialist werkzaam binnen onze klinische afdeling ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor het behandeltraject: Je voert indicatiestelling en diagnostiek uit, stelt het behandelplan op en voert deze uit in nauwe samenwerking met verschillende disciplines. Je werkt vanuit een verbindende en systemische visie en hebt oog voor de context van de patiënt. Je bent een verbindende kracht en je bekleed een brugfunctie tussen het behandel en verpleegkundig team en draagt mee zorg voor de somatisch/ medische behandeling en psychosociale zorg.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Bij de kliniek van de Topklinische afdeling voor Neuropsychiatrie leveren we hoogspecialistische patiëntenzorg en combineren dat met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en innovatie waarbij we een landelijk bereik hebben. We zijn gespecialiseerd op het gebied van (differentiële) diagnostiek, behandeling van zeldzame, onbegrepen en therapieresistente aandoeningen. In onze kliniek behandelen en diagnosticeren wij patiënten met ernstige en complexe (neuro)psychiatrische stoornissen voor wie behandeling in de specialistische GGz onvoldoende resultaat heeft geboden. Er is veelal sprake van een co-morbiditeit van (complexe) somatiek en problematiek op het gebied van de neurologie, (erfelijke aangeboren) ontwikkelingsstoornissen. We werken nauw samen in een sterk multidisciplinair team bestaande uit onder andere psychiater, psychologisch specialisten, neuroloog, verpleegkundigen en vaktherapeuten.

Als verpleegkundig specialist vervul je de functie als regiebehandelaar en fungeer je als spil in het team waarbij je de verbinding slaat tussen de medische, verpleegkundige en psychosociale zorg. Je motiveert collega’s tot ontwikkeling en biedt hen hier ondersteuning in aan.
Je houdt je bezig met het behandelen van uitdagende casussen en weet de perspectieven van de verschillende disciplines te integreren. Je voelt je thuis binnen een hoogspecialistische behandelsetting en draagt bij aan de TOPklinische doelstellingen van de afdeling.

Kijk voor meer informatie op www.cvneuropsychiatrie.nl

Waarom werken bij het Centrum voor Neuropsychiatrie?

In de behandelvisie van het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray staat de mens centraal, maar kijken we ook naar zijn of haar context. We onderzoeken hoe een stoornis in het dagelijks leven tot problemen leidt en welke oplossingen daarvoor zijn. We bieden wetenschappelijk onderbouwde zorg, maar werken tegelijkertijd continu aan vernieuwing. Hiervoor toetsen we ook de effecten van behandeling.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding (registratie art. 3 wet BIG) en de registratie als Verpleegkundige Specialist GGZ (art. 14 wet BIG);
 • Je hebt affiniteit met patiënten die kampen met ernstige en complexe (neuro)psychiatrische aandoeningen;
 • Je werkt graag met complexe farmacotherapeutische vraagstukken;
 • Jij weet als geen ander, het vermogen tot zelfmanagement en de kwaliteit van leven centraal te stellen;
 • Je bent in het bezit van een AGB-code;
 • Je werkt vanuit een multidisciplinair, transdiagnostisch en integratief perspectief;
 • Je denkt en handelt vanuit herstelgerichte zorg met oog en aandacht voor de context en het systeem en werkt met shared decision making;
 • Je werkt graag samen, bent nauwkeurig en gaat graag uitdagingen aan;
 • Je vindt het een uitdaging om je kennis te delen en samen te werken binnen de verschillende rayons en met verschillende partijen in de GGZ keten;
 • Je hebt lef, neemt beslissingen en bent in staat om verbindend (samen) te werken.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4.785 en maximaal €6.264 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract met uren in overleg. Je werkdagen worden in overleg vastgesteld.
 • Een fijne werkplek in Venray. 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Meer informatie over het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray vind je op www.cvneuropsychiatrie.nl. Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Anke Loijen via ankeloijen@vigogroep.nl.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Britt Verheijen, recruiter via 06 29455311 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verpleegkundig Specialist Centrum voor Neuropsychiatrie bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina. We maken graag op korte termijn ruimte voor een gesprek in overleg met jou.

De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.