Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ bij Ouderen

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de ambulante zorg en de kliniek van Mondriaan Ouderen zoeken wij een Verpleegkundig specialist GGZ (32-36 uur p.w. in Heerlen). Ben jij die enthousiaste, deskundige en ondernemende collega die wij zoeken? Die affiniteit heeft met onze doelgroep? We horen graag waar jouw interesse naar uit gaat!
Jouw team? Dat staat voor je klaar. Iedereen kan zichzelf zijn binnen het team. Je collega’s zijn deskundig, hardwerkend, open en begripvol.

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt binnen onze kliniek Wijerode in Heerlen én ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht. Onze professionals werken multidisciplinair en intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten en hun naasten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch GGZ al langere tijd hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen. Naast behandelen van hoog complexe casuïstiek maken wetenschappelijk onderzoek en opleiden deel uit van de werkzaamheden van onze professionals.

Wat ga je doen?
  • Je ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je hebt de rol van regiebehandelaar, je bent ondernemend, werkt zelfstandig én in teamverband;
  • Je levert een bijdrage aan inhoudelijke innovaties en draagt je kwaliteiten zowel intern als extern uit;
  • Ook het geven van onderwijs, het opleiden van verpleegkundig specialisten GGZ (VioS) maken deel uit van je takenpakket.

Wat zeggen onze medewerkers?
Lees het verhaal van Saskia, verpleegkundig specialist bij Ouderen: “Als alle zorg goed is geregeld, heb je de helft al gewonnen.”

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register;
  • Je kunt omgaan met crisissituaties, weerstand en dilemma’s;
  • Je bent open in je communicatie en reflecteert op eigen handelen;
  • Je hebt een flexibele en prettige werkhouding, bent collegiaal en hebt oog voor de complexiteit van de patiëntenpopulatie en de zorg in brede zin.
  • Je draagt actief bij aan innovatie en inhoudelijke beleidsontwikkelingen.
  • Als regiebehandelaar bewaak je het overzicht en geef je sturing aan behandelprocessen.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.785,-- en maximaal €6.264,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundig specialist GGZ). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendie van Wijk of Linda Laheij-Rooijakkers, managers zorg Ambulant en Kliniek óf met Jacquelien Boschker of Bea Vanderschuren, managers bedrijfsvoering te bereiken via ons secretariaat: 088-5066363. Solliciteren kan tot 1 juli 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.