Lionarons GGZ zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ Ouderen

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zoeken jou!

Voor onze afdeling Ouderenzorg zijn wij voor de regio Zuid-Limburg op zoek naar een:

Verpleegkundig Specialist GGZ m/v

Profiel

We zoeken een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ met enkele jaren werkervaring met ouderen. Je werkzaamheden bestaan uit geprotocolleerde behandelingen, het doen van intakes en diagnostiek en je levert een bijdrage aan de uitvoering van het behandelplan. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar. Ook schrijf je volgens protocol en in overleg met de psychiater medicatie voor. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg, evalueert en rapporteert over de voortgang en de resultaten en houdt (cliënt)dossiers en bijkomende administratie bij. Daarnaast heb je bilaterale overleggen met andere disciplines binnen het team Ouderenzorg (zoals (GZ)-psychologen en de psychiater).

Je hebt kennis van de sociale kaart van de omgeving, houdt kennis op peil en vakinhoudelijke ontwikkelingen bij en zorgt voor deskundigheidsbevordering.

Je hebt een cliëntgerichte instelling en weet hoe je het beste uit mensen kunt halen. Je kunt goed inspelen op de zorgbehoefte van de cliënt en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg. We vinden eigen inbreng en innovatie heel belangrijk en gaan ervan uit dat je hier een pro-actieve bijdrage aan levert. Je vindt het een uitdaging om met al je expertise en ervaring de zorg mee vorm te geven. Wij hechten grote waarde aan een sterk multidisciplinaire aanpak waarin de cliënt centraal staat, alsook een nauwe samenwerking met externe partners om de zorg zo passend mogelijk te maken.

Als persoon beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, kun je goed communiceren en heb je een open houding. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht. Je bent flexibel, ondernemend en proactief.

Wij zijn wij?

Lionarons Geestelijke Gezondheidszorg is een middelgrote organisatie voor ambulante geestelijke gezondheidszorg die hulpverlening biedt aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. Er werken ruim 100 medewerkers bij Lionarons GGZ. We bieden zorg aan minderjarigen, volwassenen en ouderen. We maken werk van zorg op maat zonder strakke zorgprogramma’s. De medewerkers van Lionarons GGZ onderscheiden zich door een sterke diagnostische blik, waardoor we al vroeg in het zorgtraject kunnen inschatten welke zorg het meest passend is (matched care). Naast individuele behandelingen worden er ook groepsbehandelingen aangeboden aan cliënten. Veel van onze medewerkers hebben naast hun hoofdwerkzaamheden ook interessante neventaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meedenken in innovatie, consultatie voor externe partners en deskundigheidsbevordering. Natuurlijk zetten we tijdens onze behandeling ook eHealth in.

Waar kom je te werken?

De zorgverlening vindt plaats vanuit de prettige locatie aan de rand van het centrum van Heerlen. Veel van onze medewerkers werken daarnaast een dag per week op externe locaties, waar wij samen met onze ketenpartners bouwen aan kwaliteitszorg voor cliënten. Lionarons GGZ is een innovatieve, snel wendbare GGZ-instelling met korte lijnen. We zijn opgericht als familiebedrijf, waar medewerkers vaak al lang en met plezier werken. Binnen onze instelling is dit familiegevoel nog steeds duidelijk voelbaar.

Kenmerkend voor onze organisatie is dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze medewerkers, waardoor iedereen elkaar kent en makkelijk samenwerkt in kleine teams van ongeveer 10 medewerkers.

De voordelen van werken bij Lionarons GGZ:

  • Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer. Neem daarvoor eens een kijkje op onze website Werken bij | Lionarons GGZ (lionarons-ggz.nl) en lees wat onze medewerkers hierover vertellen.
  • Onze medewerkers zijn loyaal naar elkaar en naar onze cliënten. We doen wat we zeggen.
  • Je wordt goed ingewerkt en in je werk begeleid.
  • Mogelijkheden tot (incompany) trainingen, cursussen en opleidingen.
  • Er zijn ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak.
  • Je krijgt een eigen kamer en kunt je werkdagen flexibel indelen.
  • Er zijn gezamenlijke lunchmomenten.
  • Je kunt gebruik maken van de WKR-regeling.
  • Tweewekelijks kun je intekenen voor stoelmassages op onze locatie.
  • Er is ruimte voor informeel en gezellig contact met medewerkers.

Aanbod

Wie bieden een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling. Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, medewerker P&O, a.jongen@lionarons-ggz.nl

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.lionarons-ggz.nl. Ook kun je over de inhoud van de functie telefonisch contact opnemen met Aggie Bonten, GZ-psycholoog en teamleider.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ

Wil je een keer vrijblijvend kennis komen maken of een keer een dagdeel meelopen? Neem ook dan gerust contact met ons op.