Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundig Specialist Integrale Zorg | 36 uur | Venray

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Vincent van Gogh wil het gewoon anders doen in de ggz. Zonder vooroordelen kijken naar mensen met ernstige psychiatrische klachten, hen zich gehoord laten voelen en de ruimte geven hun problemen bespreekbaar te maken. Vanuit de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel vergroot. Als toekomstige collega binnen Vincent van Gogh kun jij hieraan bijdragen. Samen met jouw team maak jij het verschil voor onze cliënten en lever je een bijdrage aan de maatschappij; een betekenisvolle en waardevolle manier om mensen vooruit te helpen. Dat wil jij toch ook?

Wat jouw afdeling gewoon anders maakt

Je werkt regelmatig samen met de verpleegkundig specialisten binnen de IZ en hebt tevens contact met collega’s binnen overige domeinen van het Vincent van Gogh. Hierbij zijn kennisdeling, ontwikkeling en elkaar ontmoeten belangrijke speerpunten. Daarnaast ben je als verpleegkundig specialist vertegenwoordigd in onze vakgroep. Hier ligt het accent op inhoud en scholing, maar wordt ook gekeken naar andere belangen zoals hoe we onszelf positioneren binnen de organisatie.

Jouw toekomstige collega Désirée Verheijen legt uit wat zij leuk vindt aan haar functie als verpleegkundig specialist binnen Vincent van Gogh:

“Werken in de Integrale Zorg staat niet voor “saai” of “uitbehandeld” maar voor werken met een dynamische doelgroep, iedere dag weer anders. Soms complex, soms ontroerend, zeker ook uitdagend en met humor. Triple-C is een ‘jasje’ dat goed past om onze doelgroep dagelijks te ondersteunen. De praktijk is lerend en inspirerend, waarbij scholing en kennisvergroting een vanzelfsprekend onderdeel is van eigen ontwikkeling. Als collega VS binnen de IZ hebben we ieder onze werkplek, maar weten we elkaar goed te vinden. De multidisciplinaire samenwerking met overige behandelaren is laagdrempelig en betrokken. Kortom: ik ben enthousiast en nog lang niet uitgekeken.”

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Binnen de integrale zorg wordt gewerkt met de ‘Triple C-methodiek’. De Triple C methodiek is een behandeling, waarbij de cliënt, competentie en context centraal staan. Het doel is om de cliënt te bevorderen in de zelfredzaamheid, door het vergroten van vaardigheden, kennis en aanpassing van de omgeving.

In je functie ben je actief betrokken bij de casusbesprekingen met en over cliënten en bewaak je het behandelklimaat op een afdeling. De cliënten populatie binnen de langdurige zorg betreft de EPA doelgroep. Dit zijn cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening met vaak een dubbel diagnose, waarbij (ex)verslaving vaak een rol speelt.

Vanuit de gedachte dat herstel mogelijk is, zet je samen met de cliënt kleine stappen in samenwerking met het begeleidend team en de behandelaars. Jij voert jouw taken zelfstandig uit.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van de registratie als Verpleegkundige Specialist GGZ (art. 14 wet BIG);
 • Jij weet als geen ander, het vermogen tot zelfmanagement en de kwaliteit van leven centraal te stellen en je geïntegreerd chronisch behandeltraject samen met de patiënt;
 • Je bent in het bezit van een AGB-code;
 • Je bent in staat als generalist de werkzaamheden te verrichten;
 • Je vindt het een uitdaging om je kennis te delen en je te blijven ontwikkelen;
 • Je hebt lef, neemt beslissingen en bent in staat om verbindend (samen) te werken.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4785 en maximaal €6264 bij een fulltimedienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 36 uur per week.
 • Een fijne werkplek in Venray.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, o.a. voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.250,- per jaar (naar rato dienstverband).
 • Laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Désirée Verheijen, Verpleegkundig Specialist, via desireeverheijen1@vigogroep.nl of 0614330929.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verpleegkundig Specialist Integrale Zorg bij Vincent van Gogh? Stuur dan een WhatsAppbericht naar Susan of reageer via de button onderaan de pagina. we nemen z.s.m. contact met je op!