Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!”

Op Mariënburght bieden we alle vormen van ouderenzorg onder één dak.

We hebben verschillende mogelijkheden en kijken we graag samen met jou, wat het beste bij jou past. Op dit moment zijn er mogelijkheden op de afdelingen:
  • PG afdeling
  • Afdeling Somatiek
  • Kleinschalig wonen (KSW)

Wat je functie inhoudt
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van onze cliënten en signaleer je bijzonderheden op basis van je verpleegkundige deskundigheid. Indien nodig stel je de verpleegkundige interventie vast. Daarnaast coach je de andere medewerkers binnen jouw team, je geeft advies, instructie, voorlichting en zie je toe op de kwaliteit van zorg binnen de afdeling.

Je begeleidt leerlingen en stagiaires en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling/innovatie van het zorgproces binnen de werkeenheid c.q. cluster en participeert in zorginhoudelijke projecten.

Wat wij vragen
Wil je aan de slag gaan als verpleegkundige? Dat kan als jij minimaal in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIG geregistreerd bent. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je vervult een belangrijke rol binnen het team. Je coacht medewerkers, stagiaires en leerlingen. Zij leren van jou en jij van hen. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je dit weten en maak je het bespreekbaar. Samen ontwikkelen en verbeteren we de zorg continu.

Wat wij je bieden
Wij weten dat we best veel vragen. Maar wij bieden dan ook een leuke, dynamische en interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige.
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG45 en ligt tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met één van de teamleiders:
  • Anouk van Roij, T. 088 987 88 84
  • Carla de Jongh, T. 06 12 67 57 59
  • Linda Janssen-Zwambag, T. 06 – 83 58 10 16.

Meer informatie over locatie Mariënburght. Klik op bijgevoegde link: Zorgcentrum Mariënburght Budel (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.