Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige / begeleider (niveau 4) of Verzorgende IG | Overloonseweg A&D | uren in overleg

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Overloonseweg 6 (unit A & D) is een uitdagende omgeving waar ouderenzorg en psychiatrie samenkomen. Je biedt verzorging en begeleiding aan ouderen en helpt hen in de ADL. Samen met je collega's maak je het verschil voor onze cliënten en hun omgeving. We zoeken professionals die met passie, bekwaamheid en vol enthousiasme willen bijdragen aan een nieuwe ggz.


Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als Verpleegkundige / begeleider/ verzorgende IG binnen de Overloonseweg is je werk elke dag anders! Jij kunt voor onze cliënten en hun omgeving het verschil maken. De ouderenzorg binnen de psychiatrie is een uitdagende werkomgeving: psychiatrie en somatiek komen hier samen. Dit vraagt om verzorging én begeleiding van onze cliënten.

Binnen “Vincent Ouderen” dat valt onder Integrale Zorg hebben we verschillende afdelingen, zoals een opname afdeling, specialisatie afdeling op het gebied van ernstige gedragsproblematiek bij ouderen, polikliniek Ouderen en een langdurig verblijfafdeling. Op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor het Team Ouderen met locatie Overloonseweg 6, Venray. Ons team bestaat uit 7 verantwoordelijke en 5 ondersteuners.

Bij ons op de afdeling verblijven 16 cliënten, verdeeld over 2 groepen . De leeftijden variëren maar zijn vanaf 60 jaar en ouder. Onze cliënten hebben allemaal een eigen slaapkamer en maken voor de maaltijden gebruik van een gezamenlijke huiskamer, daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten. 

Onze afdeling is een goede opstap voor mensen die uit de VVT of andere richting komen om de psychiatrie te leren kennen. Quote van collega Marielle (Verpleegkundige IG): "ik wil de reguliere ouderenzorg zeker niet te kort doen maar nu na 2 jaar werken binnen Overloonseweg A/D merk ik dat dit werk absoluut de uitdaging is die ik zocht na 20 jaar gewerkt te hebben binnen de "reguliere" ouderenzorg.  Daarbij werk ik ook nog eens in een heel gezellig en warm team waar zeker ook ruimte is voor humor. Mijn lachquotem behaal ik hier nog elke dag, met dank aan mijn collega's maar zeker ook dankzij de cliënten op de afdeling"!

Lees hier ook het gehele interview met Mariëlle.

Als verpleegkundige, begeleider of VIG bij de Overloonseweg A&D houd je je verder bezig met beleidsondersteuning, het verbeteren van de kwaliteit van zorg en investeren jullie in het vergroten van de deskundigheid van jou en je collega’s. Door korte lijnen met de behandelaren en het verzorgend en begeleidend personeel zorg jij voor een rode draad in de behandeling van de cliënten. Jij kunt voor onze cliënten en hun omgeving het verschil maken. Jouw inzet is belangrijk in het leven van een ander. 

Met jouw professionaliteit, doorzettingsvermogen, humor en plezier maken we er samen iets moois van.  Met jouw passie en expertise maak je verschil. Bij ons op de afdeling werken we samen vanuit positiviteit. We vinden communicatie en collegialiteit heel belangrijk en staat veiligheid voorop. Dus heb je lef en durf je je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te denken. Maar zeker zo belangrijk, heb je hart voor oudere cliënten? Reageer dan snel op onze vacature.

Vereisten

 • Je hebt een opleiding afgerond tot verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd) of begeleider / agogisch medewerker niveau 4 óf Verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent een flexibele collega die bereid is om binnen de 24-uurs zorg werkzaam te zijn in het kader van dag-, weekend- en avonddiensten. De zorg in de nacht wordt gefaciliteerd door ons Nachtzorgteam. Je hoeft dus geen nachtdiensten te werken.
 • Jij hebt een hart dat klopt voor de ouderenzorg;
 • Jij bent in staat om in een multidisciplinair team samen te werken;
 • Je hebt lef, doorzettingsvermogen en humor;
 • Je bent bereid om te leren en anderen te motiveren tot nieuwe uitdagingen;
 • Je denkt groots, handelt klein en beweegt flexibel als het gaat om innovatie en verandering

Wat we jou bieden

 • Inschaling voor de functie Verpleegkundige / begeleider (niveau 4) conform CAO GGZ FWG 45. Het salaris bedraagt minimaal € 2451 en maximaal € 3863, o.b.v. 36 uur, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen). 

 • Inschaling voor Verzorgende IG conform CAO GGZ FWG 40. Het salaris bedraagt minimaal € 2387 en maximaal € 3541, o.b.v. 36 uur, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen). .

 • Een onregelmatigheidstoeslag omdat je werkt in flexibele diensten.
 • Het aantal contracturen van je aanstelling is in goed overleg.
 • Een fijne werkplek in Venray.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw bij PFZW, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Rilana Verhaegh via rilanaverhaegh@vigogroep.nl of via Mariëlle Cuppen via mariellecuppen@vigogroep.nl, of via telefoonnummer 06-27394257.


Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verpleegkundige / begeleider / Verzorgende IG bij de Overloonseweg unit A & D? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina. De vacature staat open totdat we een nieuwe collega gevonden hebben. 

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We plannen eerst een kennismakingsgesprek, als de wederzijdse klik er is kunnen we een 2e gesprek plannen en/of bestaat de mogelijkheid om een dag of dagdeel mee te lopen. We kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan!