Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Cardiologie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Samen met een team van circa 50 collega’s leveren we binnen deze cardiologische afdeling hoog complexe zorg aan 30 patiënten. Hierbij kunnen we de zorg bieden aan 16 telemetriebehoeftige patiënten. Zorg jij met ons mee?

Dit doe je onder andere door de zorg rondom de aan jou toegewezen patiënten te coördineren, je voert gesprekken met patiënt en familie, je bevorderd en borgt de kwaliteit en veiligheid binnen verschillende zorgprocessen en je begeleidt verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden in opleiding.

Wat vragen wij van jou?
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld minimaal 28 en maximaal 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Meer dan 600 medewerkers leveren 24 uur per dag de best mogelijke zorg in het Hart+Vaat Centrum Maastricht. Patiëntenzorg gaat hier hand in hand met hoogwaardig onderzoek en onderwijs. Ons personeel wordt uitstekend opgeleid waardoor patiënten de nieuwste medische behandelingen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten aangeboden krijgen.

Wij behandelen niet alleen hart- en vaatziekten, maar geven ook gericht advies omtrent leefstijl, gewicht en voeding om zo hart- en vaatziekten te voorkomen. Op het gebied van aortachirurgie, trombose, hartritmestoornissen en hartfalen (onze speerpunten) behoren we tot de Internationale top.

Wil jij werken in een leuk en hecht team met een goede sfeer? En dat in een groot universitair ziekenhuis met tal van doorgroeimogelijkheden? Start dan bij ons als verpleegkundige en groei door binnen het vakgebied van de cardiologie. Zo kun je met werkervaring als verpleegkundige doorgroeien naar de functie van regieverpleegkundige!

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.052,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 7M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.