Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige Centrum voor Neuropsychiatrie | Uren in overleg

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Als verpleegkundige pak jij de uitdagingen van deze tijd met beide handen aan. Samen met onze ketenpartners en het sociale netwerk zoek je naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige problemen. Geloof jij ook dat het gewoon anders kan? Bouw dan met ons mee aan een nieuwe ggz!

Waarom jouw team gewoon anders is

Binnen Vincent van Gogh willen we continu verbeteren, innoveren en ontwikkelen. Om de zorg toegankelijker en beter te maken hebben we jouw hulp nodig.
Het Centrum voor neuropsychiatrie heeft het TOPGGZ certificaat, dit staat garant voor hoog specialistische en innovatieve patiëntenzorg, toegepast wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Ons Centrum voor Neuropsychiatrie is per direct op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 of 5 die samen met ons wil werken aan nieuwe mogelijkheden. De afdeling Neuropsychiatrie heeft een uitgebreid vaktherapeutisch behandelaanbod en je komt terecht in een enthousiast, kundig en nauw samenwerkend verpleegkundig team.

Waarom jouw functie gewoon anders is

Samen werken we aan vernieuwing die maatschappelijk en persoonlijk herstel mogelijk maakt. In jouw functie ben je ervan overtuigd dat zorg toegankelijk moet zijn voor de meest kwetsbare cliënten en dat als er specialistische hulp nodig is, er geen tijd verloren mag gaan. We gaan ervan uit dat herstel haalbaar is en dat de kans op herstel vergroot wordt door zo snel mogelijk de juiste zorg te leveren. 
Het Centrum voor Neuropsychiatrie diagnosticeert en behandelt cliënten met zeldzame, onbegrepen of therapieresistente psychiatrische aandoeningen. Veelal gaat het om meervoudige problemen, bv. bij gekende of vermoede genetische syndromen, bij ontwikkelingsproblemen en/of hersenaandoeningen.

Vereisten

 • Je hebt een opleiding tot HBO- of MBO- verpleegkundige afgerond;
 • Je bent de spin in het web voor cliënt, naasten en behandelteam;
 • je hebt een belangrijke rol in het diagnostiek- en behandelproces waarbij je nauw samenwerkt met het multidisciplinaire behandelteam;
 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een gezond afdelingsklimaat met aandacht voor alle levensgebieden en positieve gezondheid (zoals slaap, voeding, beweging, zingeving);
 • Je onderhoudt nauw contact met naastbetrokkenen;
 • Je hebt kennis van of ervaring met diverse vormen van psychopathologie, ontwikkkelingsstoornissen en laag begaafdheid (pre);
 • Er zijn tevens diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Hoe jij ons ziet

 • Een werkgever die groots denkt, klein handelt en snel beweegt;
 • We bieden je een salaris conform CAO GGZ FWG 45 of 50, op basis van diploma en ervaring. het salaris bedraagt minimaal €2.870,- en maximaal €4.263,-;
 • Collega’s die je met open armen ontvangen en wegwijs maken in je nieuwe uitdaging;
 • We bieden je een wisselend rooster zonder nachtdiensten;
 • We staan open voor nieuwe ideeën die de zorg verbeteren.

Waarom werken bij het Centrum voor Neuropsychiatrie?

In de behandelvisie van het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray staat de mens centraal, maar kijken we ook naar zijn of haar context. We onderzoeken hoe een stoornis in het dagelijks leven tot problemen leidt en welke oplossingen daarvoor zijn. We bieden wetenschappelijk onderbouwde zorg, maar werken tegelijkertijd continu aan vernieuwing. Hiervoor toetsen we ook de effecten van behandeling.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Wil je meer informatie over het Centrum voor Neuropsychiatrie of wil je bijvoorbeeld een keer meelopen voordat je een keuze maakt? Neem dan contact op via vvgneurokliniek@vigogroep.nl.

Meer informatie over het Centrum voor Neuropsychiatrie in Venray vind je op www.cvneuropsychiatrie.nl. Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Britt Verheijen via whatsapp 06-29455311 of werken@vigogroep.nl. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteer en ga “gewoon anders” bij ons aan de slag

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van verpleegkundige voor de Neurokliniek bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie toe. Wij nemen daarna snel contact met je op!