Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige - Cicero Zorggroep (Brunssum, 28-32 uur per week)

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey zorgprofessional! Bij zorgcentrum Schuttershof in Brunssum zijn we op zoek naar een zelfstandige en gedreven verpleegkundige voor 28 uur per week. Wil jij onze bewoners graag de aandacht bieden die ze verdienen en wil je werken in én met hardwerkend team van zorgprofessionals? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij zorgcentrum Schuttershof ben je er voor onze bewoners op het gebied van zorg en welzijn. De verpleegkundige coördineert het primaire proces rondom onze bewoners, stemt af met artsen, behandelaren en familie. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid dat de continuïteit van de zorg gewaarborgd wordt, waarbij het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Je behoudt het overzicht over de afdeling en verricht veel verpleegkundige handelingen. Bij zorgcentrum Schuttershof is geen dag hetzelfde en daarom zoeken we een flexibele teamplayer als collega!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt als verpleegkundige een mbo- of hbo diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact met de bewoners. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid, bent sterk in coördineren en observeren en komt regelmatig met verbetervoorstellen of leuke, nieuwe ideeën.
 • Je streeft ernaar om elke dag weer de beste zorg te leveren.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt zowel vroege als late diensten).

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die onze verpleeg- en verzorgingshuisbewoners ondersteunt om hun leven op een zinvolle, kwalitatieve, zelfstandige manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Schuttershof

Zorgcentrum Schuttershof, prachtig gelegen aan de rand van Brunssum en omringd door groen, is het grootste zorgcentrum van Cicero Zorggroep. Het zorgcentrum telt 3 verpleegafdelingen psychogeriatrie (PG) en 3 verpleegafdelingen somatiek. Daarbij is er een nieuwe afdeling waar PG en somatiek samenwonen en zorgdomotica wordt ingezet. Schuttershof is een levendig zorgcentrum, met het restaurant als gezellige centrale ontmoetingsplek.

Ben je enthousiast geworden over Schuttershof en ben je benieuwd naar de verschillende afdelingen? Check dan de link hier beneden!

https://www.werkenbijcicero.nl/schuttershof.

Direct solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.