De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Geronto-psychiatrie PG+ woning Venray

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Thuiszorg
Word jij die inspirerende collega in de PG Plus woning?

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de bewoners van Vincentiushof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige 4 Geronto-psychiatrie, PG+ woning?
Wij vragen een pittig type, iemand die stevig in de schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Je vindt het leuk om met mensen te werken en stelt de cliënt dan ook centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zoveel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt.

Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische cliënten is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of bent bereid je hier verder in te ontwikkelen. Je bent bereidt om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en bent flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties. Daarbij ben je in staat methodisch te werken en teamleden te coachen en te begeleiden.
Je:
  • bent in het bezit van minimaal het diploma Verpleegkundige niveau 4 en/of psychiatrie;
  • bent BIG geregistreerd als Verpleegkundige.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Vincentiushof. Onze recruiter Annelies Waasdorp of Marije van Delft vertelt je graag meer over het werk van een Coach dagbesteding bij Vincentiushof en is te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl of Marije.van.delft@dezorggroep.nl

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met teamcoach Noud Arts, telefoonnummer 06-83108553 (Vincentiushof)

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.