Proteion zoekt een

Verpleegkundige Hospice

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de collega die onze gasten in Het Plattelandshoés (hospice en verblijfshuis)  een fijne laatste tijd kan bezorgen? Die steeds op zoek gaat naar wat de gast, maar ook de familie op dat moment nodig heeft? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Samen met een team van verpleegkundigen / verzorgenden en vrijwilligers ga je zorgen voor gasten in het Plattelandshoés. In de laatste fase van het leven zorg je voor een vertrouwde en veilige omgeving waar eenieder, op zijn zijn eigen manier, zich kan thuis voelen en zich kan voorbereiden op het naderende einde van het leven. Dit doe je in een kleinschalige setting, in een huiselijke sfeer met vooral veel persoonlijk aandacht.

Als verpleegkundige verleen je verpleegkundige palliatieve-, overbruggings- of respijt zorg. Je zorgt samen met collega's voor gasten op basis van gelijkwaardigheid en het is belangrijk " er te zijn " voor gasten en hun families. Steeds op zoek naar wat onze gasten (en familie) op dat moment belangrijk vinden en/of nodig hebben

 

Daarom pas jij bij Proteion
Jij bent de collega die gaat voor een goede sfeer en die goed invulling kan geven aan de zorgvraag van onze gasten. Je hebt goede sociale vaardigheden, beschikt over tact en weet je in elke situatie passend op te stellen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma als verpleegkundige niveau 4 en ben je BIG geregistreerd. Bij voorkeur heb je ervaring in de palliatieve zorg en volg je de ontwikkelingen daarin op de voet. Jij bent iemand die ook signaleert, beschikt over geduld, hulpvaardig is en oplettend. Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken.

Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral ook benieuwd naar wie je bent. Juist voor deze bijzondere vorm van zorg vraagt om een persoonlijkheid die passend is. Denk jij dat je de verpleegkundige bent die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact.


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3153,90. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team

Je komt terecht in het team in het Plattelandshoés dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen en vrijwilligers. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. In het team zijn we ons bewust van ieders kwaliteiten en erkennen en respecteren wij verschillen. Zo kunnen we als team warme zorg bieden, al dan niet in de laatste fase van het leven of als ondersteuning van mantelzorgers bij respijtzorg!

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Heb je een vraag over deze vacature?
Loes heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Loes Sijben
Coördinator Plattelandsho 
06-52669115
loessijben@proteion.nl