De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP)

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Thuiszorg
Werken bij het IEP in Venray betekent dynamiek, uitdaging en continue ontwikkeling. Heb jij lef en ben je klaar voor een hele toffe uitdaging?

Wat ga je doen?
Samen de kennis, samen de zorg. Daar staat deze unieke samenwerking voor.

Het IEP in Venray bestaat uit 2 afdelingen met ieder ruimte voor 9 cliënten. Als er sprake is van een crisissituatie van zeer ernstig probleemgedrag in combinatie met dementie kunnen cliënten hier tijdelijk terecht (gemiddeld 3 maanden). Als verpleegkundige zet jij je in voor de best mogelijke behandeling voor deze cliënten. Dit betekent dat je kunt bijdragen vanuit je eigen expertise, samen met de andere zorgspecialisten van De Zorggroep, Vincent van Gogh, Proteion en Land van Horne. Samen met je collega's sta je voor de uitdaging om de oorzaak van het probleemgedrag te achterhalen. Natuurlijk houd jij je daarbij bezig met observatie en analyse, maar verricht je ook de ADL-zorg en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Zo zetten jullie je samen in voor de best mogelijke behandeling voor de cliënten. Waarna de situatie wordt gestabiliseerd en de onrust, angst of boosheid wordt verminderd. Wow, weer gelukt, dat geeft energie! Het vervolgtraject stemt het multidisciplinaire team samen met alle betrokkenen af. Na een intensieve behandeling bedankt de familie je voor het fijne contact. Jij maakt verschil, en dat wordt gewaardeerd!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken in het expertteam van het IEP betekent dat je blijft ontwikkelen. Het IEP is een expertisecentrum, in doorontwikkeling, voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) met een provinciale en zelfs landelijke functie. Het IEP Venray loopt hierin voorop. Daarom investeert De Zorggroep in jou! Je krijgt de mogelijkheid om interessante opleidingen en scholingen te volgen, zoals fysieke agressie hantering en intensieve vaardigheidstraining in interactie met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Altijd al interesse gehad in psychiatrie en gedrag? Dan is dit dé kans om je te ontwikkelen tot gespecialiseerd gedragskundige.

Als verpleegkundige niveau 4-5-6 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een groot team dat bestaat uit ongeveer 30 collega's, waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van het IEP is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Gedurfd, gedreven en oprecht. Dát zijn de kernwaarden van De Zorggroep, en zo ga jij te werk! Als verpleegkundige beschik jij over een gezonde dosis humor en ben je een echte aanpakker, jouw collega's kunnen op je rekenen. Ook wanneer er een escalatie is sta jij je mannetje. Als verpleegkundige bij het IEP ben je verzekerd van adrenaline en diepgang in je vak, maar haal je ook energie uit persoonlijke aandacht voor de cliënt. Je bent in staat om kritisch te reflecteren, op jezelf, maar ook op collega's. Zo halen jullie als team het beste in elkaar naar boven!

Je:
  • bent gediplomeerd verpleegkundige
  • bent BIG geregistreerd
  • hebt affiniteit met de doelgroep van het IEP en wilt jezelf verder verdiepen in kennis van dementie en psychiatrie
Enthousiast geworden?
Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van dementiezorg en psychiatrie? Dan is werken bij het IEP echt iets voor jou en leren we je graag kennen. Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer informatie over de IEP? Neem dan contact op met Marij van der Heijden via marij.van.der.heijden@dezorggroep.nl. Onze recruiters Marije van Delft en Annelies Waasdorp vertellen je graag meer over de sollicitatieprocedure en zijn te bereiken via marije.van.delft@dezorggroep.nl of annelies.waasdorp@dezorggroep.nl.
Wil je eerst meer weten over dementie en zeer ernstig probleemgedrag, kijk dan op de site www.dzep.nl.

Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen je gegevens gedeeld worden met onze partnerorganisaties.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.