Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) | uren in overleg

Dienstverband

Parttime

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Werken bij het IEP in Venray betekent dynamiek, uitdaging en continue ontwikkeling. 

Heb jij lef en ben je klaar voor een hele toffe uitdaging?

Waarom jouw functie gewoon anders is

Samen de kennis, samen de zorg. Daar staat deze unieke samenwerking voor.

Het IEP in Venray bestaat uit 2 afdelingen (Unit B & C) met ieder ruimte voor 9 cliënten. 

Als er sprake is van een crisissituatie van zeer ernstig probleemgedrag in combinatie met dementie kunnen ouderen cliënten hier tijdelijk terecht (gemiddeld 3 maanden). Als verpleegkundige zet jij je in voor de best mogelijke behandeling voor deze cliënten. Dit betekent dat je kunt bijdragen vanuit je eigen expertise, samen met de andere zorgspecialisten van De Zorggroep, Vincent van Gogh, Proteion en Land van Horne. Samen met je collega's sta je voor de uitdaging om de oorzaak van het probleemgedrag te achterhalen. Natuurlijk houd jij je daarbij bezig met observatie en analyse, maar verricht je ook de ADL-zorg en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Zo zetten jullie je samen in voor de best mogelijke behandeling voor de cliënten. Waarna de situatie wordt gestabiliseerd en de onrust, angst of boosheid wordt verminderd. Wow, weer gelukt, dat geeft energie! Het vervolgtraject stemt het multidisciplinaire team samen met alle betrokkenen af. Na een intensieve behandeling bedankt de familie je voor het fijne contact. Jij maakt verschil, en dat wordt gewaardeerd!

Werken in het expertteam van het IEP betekent dat je blijft ontwikkelen. Het IEP is een expertisecentrum, in doorontwikkeling, voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) met een provinciale en zelfs landelijke functie. Het IEP Venray loopt hierin voorop.

Vereisten

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4), BIG geregistreerd, 
 • Je hebt ervaring met de doelgroep van het IEP: cliënten met dementie en ernstig probleemgedrag (D-ZEP);
 • Je ziet uitdaging in het werken met deze doelgroep, Als verpleegkundige bij het IEP ben je verzekerd van adrenaline en diepgang in je vak, maar haal je ook energie uit persoonlijke aandacht voor de cliënt.
 • Je bent in staat om kritisch te reflecteren, op jezelf, maar ook op collega’s. Zo halen jullie als team het beste in elkaar naar boven! 
 • Als verpleegkundige beschik jij over een gezonde dosis humor en ben je een echte aanpakker, jouw collega’s kunnen op je rekenen. Ook wanneer er een escalatie is sta jij je mannetje.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 45. Het salaris bedraagt minimaal € 2870 en maximaal € 3863 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring.

 • Een vast contract. Het aantal contracturen van je aanstelling is in overleg, vraag gerust naar de mogelijkheden;
 • Een fijne werkplek in Venray (Overloonseweg 6)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.
 • Je werkt in een groot team, dat bestaat uit ongeveer 30 collega’s. Een organisatie die vertrouwen heeft in de professionals en dit ondersteunt in de vorm van zelfsturende teams.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Floor Albrink (Unit B) via flooralbrink@vigogroep.nl of met Franka Dinghs (Unit C) via frankadinghs@vigogroep.nl of bel 0478-786323.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van verpleegkundige voor het IEP (bij Vincent van Gogh)? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina. 

Bij voldoende aanknopingspunten plannen we z.s.m. een kennismakingsgesprek, een meeloop-dag is daarna ook mogelijk, die plannen we in onderling overleg in. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!