Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Neonatologie

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je bewaakt en observeert de algehele klinische toestand van de pasgeborene en draagt zorg voor het vaststellen en uitvoeren van de nodige verpleegkundige zorg binnen het behandelingsbeleid van de afdeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, zorgt voor een eigen inbreng in het te volgen behandel- en afdelingsbeleid vanuit de specifieke deskundigheid en assisteert artsen bij alle voorkomende onderzoeken en behandelingen. Je informeert en adviseert ouders en begeleidt hen intensief. Daarnaast begeleidt u nieuwe medewerkers en cursisten. Je bent verantwoordelijk voor de directe en de indirecte patiëntenzorg. Je maakt deel uit van groot team verpleegkundigen. Een goede samenwerking binnen het team is daarom een vereiste.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma op HBO niveau. Daarnaast dien je ook de specialistische vervolgopleiding ICN, HCN of MC opleiding te hebben afgerond. Ervaring in het verplegen van pasgeborenen in een MC/HC/IC situatie is noodzakelijk. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Accuratesse en stressbestendigheid zijn vereisten. Daarnaast ben je in staat relaties met verschillende disciplines op te bouwen en te onderhouden.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het Maastricht UMC+ behoort tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs vermaard zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren.

Het MUMC+ is één van 8 academische ziekenhuizen in Nederland en heeft sinds kort zijn eigen MoSaKids Kinderziekenhuis.

De verpleegeenheid E2/Neonatologie van het MosaKids Kinderziekenhuis dat binnen het Vrouw, Moeder en Kind Centrum valt is gespecialiseerd in de opvang, behandeling en de verpleging van premature, dysmature en zieke pasgeborenen op het niveau van intensive care, high care en medium care. De afdeling is een van de tien landelijke centra voor neonatale intensive care. De teamleden rouleren, afhankelijk van de opleiding, over de drie zorgniveaus.

Wij zoeken enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken. Je komt te werken binnen een omgeving waar gewerkt wordt op topniveau. Ben jij op zoek naar een innovatieve omgeving, wil je uitgedaagd worden in je werk en ben je op zoek naar een omgeving waar kwaliteit en patiëntveiligheid hoog in het vaandel staan? Dan is werken op de NICU van het MUMC+, MoSaKids Kinderziekenhuis iets voor jou!

Arbeidsovereenkomst
Het betreft meerdere tijdelijke aanstellingen op basis van artikel 2.4.2. van de Cao umc. Na afloop wordt gekeken of deze functies voor onbepaalde tijd ingevuld kunnen worden.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc in salarisschaal 9aM.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.