Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige topper gezocht!

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Nederweert

Werkvelden

Ouderenzorg
Ligt jouw hart in de ouderenzorg en weet jij hoe je belevingsgerichte zorg voor onze bewoners met dementie moet bieden?
Wil jij met plezier werken in een gezellig team en ben jij een échte duizendpoot? Lees dan verder !

Voor ons mooie, moderne en belevingsgerichte Zorgcentrum St. Joseph zoeken wij een collega verpleegkundige voor:
  • Onze warme, belevingsgerichte afdeling Kleinschalig Wonen PG en
  • Onze mooie, warme afdeling Verpleging PG

Samen met jou kijken we graag op welke afdeling je het beste tot je recht komt en kijk je naar welke zorg nodig is voor onze bewoners en hoe we bij kunnen dragen aan een fijne dag.
Jij blinkt uit in je vak en krijgt energie in het delen van jouw kennis en ervaring. Met je positieve houding lever je een enthousiaste maar ook kritische bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling.

Wat je functie inhoudt Als verpleegkundige werk je mee in de zorg aan bed waardoor je een goed beeld van de zorg van onze bewoners hebt en houdt.
Je bent verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van onze bewoners en weet een sfeer te creëren waarin de bewoner zich gekend en thuis voelt.
Je hebt een signalerende en overstijgende rol waarbij je toe ziet op de kwaliteit van zorg binnen de afdeling en signaleer je bijzonderheden op basis van je verpleegkundige deskundigheid. Hierbij denk je in mogelijkheden en oplossingen. In het team heb je een coachende rol en deel je jouw kennis en kunde door voorlichting, advies en/of instructie te geven.
Je begeleidt leerlingen/stagiaires en raakt enthousiast van zorginhoudelijke projecten zoals toekomstgericht werken en teamontwikkelingen waarin jij een duidelijke bijdrage levert. Op locatie werk je samen met andere verpleegkundigen en bouw je gezamenlijk aan een mooi en collegiaal team binnen St. Joseph.

Wat wij vragen We zijn op zoek naar een gedreven collega die stevig in zijn / haar schoenen staat. Je heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden want je vervult een belangrijke rol binnen je team(s) en begeleidt hierbij medewerkers, stagiaires en leerlingen.
Zo leer je van elkaar en blijf je scherp. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je het weten en maak je het bespreekbaar.
Daarnaast ben je in het bezit van je Verpleegkundige diploma MBO niveau 4 en ben je BIG geregistreerd.

Wat wij je bieden We weten dat we best veel vragen. Maar we bieden dan ook een leuke, dynamische en interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele Verpleegkundige.
  • Je krijgt een jaarcontract aangeboden, met de intentie tot een vast contract bij wederzijdse tevredenheid (match). De uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG45 en ligt tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling gebeurt op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan snel op deze vacature en dan drinken we graag een kop koffie met je.
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Shannon van der Wallen, teamleider KSW, op T: 088 - 987 8269 en met Carole Kanters, teamleider Verpleging PG, op T 088 - 987 88 10.