De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige / Verzorgende IG Revalidatiezorg

Dienstverband

8 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg
Revalidatie, altijd in beweging! Om onze revalidanten complete begeleiding te bieden bij herstel, sta jij samen met collega’s uit alle nodige disciplines voor hen klaar. Zwaaien we herstelde revalidanten binnenkort samen uit? Je bent van harte welkom!

Wat ga je doen?
Vita Nova in Roermond breidt uit! Als verpleegkundige of verzorgende IG kom je terecht in een leuke omgeving waar -letterlijk en figuurlijk- altijd beweging is. Je werkt samen met een multidisciplinair team en “zorgt dat” in plaats van “zorgt voor” een cliënt die bij ons komt revalideren. Samen met bijv. fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers of diëtisten gaan jullie multidisciplinair aan de slag met het revalidatieproces. Waar nodig voer je verzorgende en verpleegtechnische handelingen uit en onderhoud je de (zorg)contacten. Je realiseert verbetering en dat voelt goed. Dankzij jou en je collega’s gaan cliënten dankbaar en soms zelfs dansend de deur uit, hoe tof is dat?

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT. Als verzorgende IG kun je rekening op FWG35 (max. €3.256,53), als verpleegkundige op FWG45 (max. €3.848,27). Als hbo-ver aan de slag? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan! Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige/Verzorgende IG Revalidatiezorg?
Je bent een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent in staat om te observeren, signaleren en te schakelen met de juiste disciplines en blijft het totaalplaatje overzien. Je houdt van het dynamische werk in de revalidatiezorg en wordt blij van samenwerken met verschillende disciplines. Het kan soms een uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar dankzij jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega’s, komt het altijd in orde.

Verder belangrijk:
  • gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige (mbo of hbo)
  • geregistreerd in het BIG Register (indien van toepassing)
  • Ervaring met revalidatiezorg? Dat is een mooi plus, maar we delen ook graag onze kennis met je

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop een dagje mee en ervaar zelf hoe dit werk altijd in beweging is. Onze recruiters vertellen je graag meer over het werken bij Vita Nova en zijn te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.