Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige Wijkteam VPT

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg
Land van Horne biedt vele vormen van zorg en ondersteuning. Eén van die vormen is het Volledig Pakket Thuis (VPT). De wijkteams leveren samen met de collega’s van de individuele begeleiding, afdeling huishouding en afdeling voeding dit pakket aan diensten.
De zorg aan cliënten met een VPT-indicatie wordt geboden door het wijkteam VPT. Een team dat goed bekend is met het bieden van reguliere thuiszorg maar daarnaast ook thuiszorg biedt aan cliënten met een WLZ-indicatie.

Wie we zoeken
Wij zoeken een daadkrachtige verpleegkundige voor het VPT team in Weert.
Ben jij die topper in jouw vak? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een echte kanjer binnen de thuiszorg. Iemand die houdt van een stuk zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar daarnaast ook prima kan functioneren binnen een team.

Wat wij vragen
Een diploma Mbo Verpleegkunde.
Ervaring en affiniteit in de thuiszorg en ouderenzorg is een pré. Je aandachtsgebied zal het VPT worden. Samen met de wijkverpleegkundige en verpleegkundige VPT stuur jij de zorg aan voor deze groep cliënten. We zoeken iemand die bereid is te investeren in kennis van en over het VPT pakket. Je kunt de complexiteit van zorgvragen inschatten en de vereiste deskundigheid beoordelen. Je treedt consequent en accuraat op, bent flexibel, handelt met inachtneming van de deskundigheid van de medewerkers binnen de werkeenheid en kunt probleemoplossend handelen. Daarnaast is het belangrijk dat je in bezit bent van je rijbewijs en een auto.

Wat wij je bieden
Wij bieden een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Om te zorgen dat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen, bieden we passende scholingsmogelijkheden aan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 45 en ligt tussen €2.858,27 – €3.848,27 bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Land van Horne zorgt voor een goed en passend scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt. De jaarlijkse kosten hiervan worden door ons betaald.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen Inge Hebben, teamleider thuiszorg, T: 088 – 98 78 163. Zij vertelt je graag meer over deze mooie functie.