Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Someren

Werkvelden

Ouderenzorg
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!”

Woonzorgcentrum Eegelshoeve is een modern woonzorgcentrum in Someren. Je vindt hier verschillende vormen van ouderenzorg en diverse voorzieningen onder één dak.
  • 5 groepswoningen KSW voor ouderen met dementie (PG)
  • 6 appartement voor ouderen met lichamelijke klachten (somatiek)
  • 60 huurappartementen waar we thuiszorg bieden.

Deze vacature is voor de hele locatie dus intramuraal en in de thuiszorg.

Voor deze vacature ben je werkzaam op álle afdelingen van de locatie, dus intramuraal én extramuraal in de appartementen, alle gelegen op hetzelfde terrein, van Eegelshoeve. Dit betreft qua doelgroep dus een combi functie waardoor je werkzaamheden veel dynamiek en afwisseling kennen.

Wat je functie inhoudt
Eigenlijk hoeven we jou helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort:
  • Als verzorgende lever je een belangrijke bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen.
  • Ook ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen en observeer je cliënten, verricht je verpleegtechnische handelingen, je verstrekt medicatie en ziet toe op het juiste gebruik ervan, je assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten.
  • Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, draagt zorg voor de rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken collega's die het diploma Verzorgende (IG) op zak hebben. Het is belangrijk dat je voelsprieten hebt, waarmee jij feilloos aanvoelt of de zorgbehoefte van jouw cliënt verandert gedurende de tijd. Ook weet jij welke stappen je dan kan ondernemen. Hierbij heb jij een ontzettend belangrijke bijdrage in het zorgproces. Voor de cliënt, die op jou steunt en voor het team, als waardevolle collega. Ieder heeft zijn eigen talent en inbreng en samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige, warme en echt Brabantse locatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG35 en ligt tussen € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met teamleider i.o. Simon Schatorie, T. 088 987 89 91 of teamleider Loes Hunnekens, T. 088 987 82 68.

Meer informatie over locatie Eegelshoeve. Klik op bijgevoegde link: Woonzorgcentrum Eegelshoeve Someren (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.