Ambulante Thuiszorg zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen Gulpen Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ambulante Thuiszorg is op zoek naar nieuwe zorgtoppers die onze wijkteams komen versterken.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG help je onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten op basis van het zorgplan en verricht voorbehouden en risicovolle handelingen, volgens de protocollen en afspraken, passend bij je beroepsverantwoordelijkheid. Je signaleert veranderingen in de situatie van cliënten, rapport deze en onderneemt, indien vereist, hierop actie. Zo draag je bij aan het psychisch, somatisch en sociaal welzijn van onze cliënten. Daarnaast begeleid je onze cliënten en hun familie. En als je denkt dat dit nodig is, verwijs je door naar andere deskundigen.

Wat mag je van ons verwachten?
- Wij bieden je bij aanvang een dienstverband aan voor de duur van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.
- We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
- Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
- We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Wat verwachten we van jou?
Wij verwachten van jou dat je in het bezit bent van een diploma verzorgende (IG) niveau 3 of ziekenverzorgende en daarnaast in het bezit bent van een rijbewijs en auto. Als persoon ben je iemand die graag alleen werkt, maar ook goed in teamverband kan functioneren, goed kan improviseren bij onverwachte situaties en zelf beslissingen durft te nemen. Je bent sociaalvaardig en wilt jezelf telkens blijven ontwikkelen. Je bent iemand die openstaat en een bijdrage wil leveren aan de veranderende zorgvraag en dienstverlening op velerlei gebieden en bereid is tot vraaggericht werken.