Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Langedael in Vaals

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag binnen ons vernieuwde zorgcentrum Langedael! Werken in vaste avonddienst behoort hier tot de mogelijkheden.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Locatie Langedael zit momenteel in de afrondende fase van een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases is aangepakt. Beetje bij beetje veranderde de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. De locatie krijgt hierbij een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Een aantal afdelingen zijn al volledig in gebruik en naar verwachting is de volledige verbouwing op korte termijn afgerond.

Klik hier voor meer informatie over (de renovatie van) onze locatie.

Jouw baan als verzorgende IG binnen Langedael in Vaals
Binnen vernieuwd Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er zal groepsgerichtere zorg worden verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie krijgt een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Jij voelt je net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving en werkt met passie en plezier samen met je team. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Wat verdien jij als verzorgende IG bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.495,33– € 3.254,43 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract met vaste uren die we in overleg vastleggen, waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze baan binnen Langedael in Vaals?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Meline (Recruiter) op 06 42 19 20 24.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Malou vertelt je graag meer 06 48 12 69 90.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.