Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Tobias in Heerlen

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Korte omschrijving
De druk in de zorg is hoog, dat weet jij als geen ander. Samen pakken we ons bij elkaar. Samen met je collega’s, voor onze cliënten, hun families (of vrienden) en voor jou! Zo zorgt Sevagram als Planetree gecertificeerde ervoor dat de zorg van vandaag, morgen nog beter is.

locatie Tobias
Zorgcentrum Tobias verwelkomt ouderen die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Tobias biedt mensgerichte zorg aan mensen met dementie. Tevens kan het verpleeghuis het ‘Volledig Pakket Thuis’ (VPT) aan de huurders van de aangrenzende seniorenwoningen in De Haagdoorn bieden. Tobias ligt op het snijvlak van de mooie Heerlense wijken Bekkerveld en Aarveld. Het heeft in totaal 104 plaatsen. De kamers zijn verdeeld over vier etages, elk met een eigen 'leefstijl'. Cliënten kunnen aangeven op welke afdeling zij graag willen wonen. De benamingen van de acht woningen zijn typisch Heerlens en verwijzen naar de betreffende leefstijl.

Functie omschrijving
Dit doen we met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners en hun familie, om op deze manier een vertrouwensrelatie richting elkaar te kunnen opbouwen. Als Verzorgende IG fungeer jij als het eerste aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Ook richting collega’s en leerlingen neem jij je verantwoordelijkheid. Je dient als vraagbaak en onderhoudt de contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van klantkenner voor je rekening waarbij jij gedurende de dienst eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Werken vanuit je hart. Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! We kijken naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Pak deze kans en solliciteer!
Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Mirte Hoop. Je mag ons bellen, appen of mailen via 06 28 49 59 39 of mirte.hoop@sevagram.nl
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Spreken we je snel?