Sevagram zoekt een

Verzorgende IG binnen de flexpool

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij meer eigen regie over jouw inzetbaarheid, maximale werkervaring opdoen binnen verschillende teams en locaties of ben je op zoek naar een manier om te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past? Dan ben jij onze nieuwe collega binnen de Sevaflex! 

Voor jou

 • Goed salaris tot maximaal €3.060,18 bruto per maand
 • Dé kans om te werken binnen verschillende locaties, zo je kennis en vaardigheden te vergroten en maximale werkervaring op te doen!
 • Dé kans om de ouderenzorg verder te ontdekken. Welke doelgroep en locatie past het best bij jou? Hierbij is doorstroom naar een vast team binnen een vaste locatie zeker mogelijk!
 • Jaarcontract met vaste uren, met uitzicht op vast dienstverband
 • Jij hebt zelf de regie over jouw inzetbaarheid (binnen de kaders van Sevagram)
 • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Van jou

 • Mbo diploma voor verzorgende IG
 • Bevoegd en bekwaam binnen je vakgebied
 • Regelmatig werken in de weekenden is voor jou geen probleem
 • Jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
 • Jij bent iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken

Jouw koers

Als verzorgende IG binnen onze Sevaflex (flexpool) heb jij een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Kom jij ons team versterken? Dan kom jij te werken binnen onze eigen flexpool. Als “flexmedewerker” heb jij, binnen de kaders van Sevagram, zelf de regie over jouw inzetbaarheid. 

Jij plant namelijk zelf je eigen diensten in waarbij je, afhankelijk van de zorgvraag, werkzaam bent binnen meerdere teams en locaties in onze regio’s Heerlen, Heuvelland en/of Maastricht. Een fijne functie wanneer je op zoek bent naar een baan met meer flexibiliteit en eigen regie ten aanzien van je rooster. Maar ook een mooie manier om jouw werkervaring te maximaliseren of om juist te ontdekken welke doelgroep er nu echt het beste bij jou past. Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als verzorgende IG?

Als verzorgende IG binnen Sevagram werk je intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Dit doe jij binnen verschillende locaties, voor verschillende doelgroepen. Vanuit jouw functie ben jij aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. 

Als verzorgende IG binnen Sevagram ga je het volgende doen: 

 • Je ondersteunt bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen
 • Je verzorgt, begeleidt en verpleegt bewoners
 • Je verricht indien nodig verschillende verpleegtechnische handelingen
 • Je kruipt in de rol van werkbegeleider voor stagiaires en studenten
 • Je weet bewoners te activeren en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de bewoners
 • Je bent aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie
 • Je signaleert, interpreteert en adviseert op basis van jouw medische kennis  

Waar ga jij werken? 

Jij komt te werken binnen de Sevaflex. Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie. We werken vanuit ons hart. Daarbij kijken we naar wat iemand écht nodig heeft om zich fijn en veilig te voelen. We noemen dat mensgerichte zorg. Daar zetten wij ons voor in: zorg en het welzijn dat je je naaste gunt!

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

Pak het moment 

Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als verzorgende IG? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden als verzorgende IG binnen de flexpool? Stuur dan een whatsappje of bel naar Lonneke Huijnen (+31614353377), Teammanager Flexpool.

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.