Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG - Cicero Zorggroep (Schinveld, 24-32 uur)

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Schinveld

Werkvelden

Ouderenzorg

Mensen helpen, dat zit in je bloed! Alles wat je doet, doe je vanuit je hart. Voor ons moderne, multifunctionele én toekomstbestendige interventiecentrum Aan de Bleek en Cicero Bleekstaete zoeken wij enthousiaste verzorgenden IG die het heerlijk vinden om in de ouderenzorg aan de slag te gaan! Veranderen, projectmatig werken en innoveren samen met collega’s is je op het lijf geschreven. Heb je interesse, solliciteer dan vandaag nog!

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG kom je bij ons moderne en multifunctionele zorgcentrum Aan de Bleek en Cicero Bleekstaete werken. Cicero Bleekstaete is een onderdeel van zorgcentrum Aan de Bleek, dit zijn namelijk de nieuwe zorgstudio’s die tegenover het zorgcentrum liggen. Hier werken wij met een toekomstbestendig concepten zetten wij onze cliënten echt centraal! We werken bijvoorbeeld met zorgroutes die zijn afgestemd op de wensen en het ritme van onze bewoners. Wil onze client om 11:00 uur opstaan en liever ’s avonds douchen? Dan regelen wij dit.

Als verzorgende IG ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de begeleiding en verzorging van onze bewoners (somatisch en psychogeriatrisch). Je stelt zorgleefplannen op en je assisteert bij dagelijkse activiteiten en lichamelijke verzorging. Ook verstrek je medicatie. Je onderhoudt contacten met mantelzorgers en externe hulpverleners en je begeleidt leerlingen en stagiairs. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit van onze zorg en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten. Ten slotte verricht je administratieve taken.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende)
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?
Klik op de knop ‘Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier in. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.