Vivantes zoekt een

Verzorgende IG/EVV

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooie organisatie? Wil jij door middel van je expertise ons helpen naar een nieuwe toekomst voor Vivantes? Ben je pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Dan komen wij graag met jou in contact!

Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit weet jij als geen ander. Als Verzorgende IG ga jij dan ook net dat stapje verder. Je helpt jouw cliënten met liefde, zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.

Heb je al meerdere jaren ervaring en ben je op zoek naar wat meer uitdaging, dan is wellicht werken als Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) iets voor jou.

Voor meerdere locaties van Vivantes zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG of EVV. Heb jij wensen omtrent een locatie, afdeling of het aantal uren? Laat dit dan vooral weten.
Samen zullen wij dan zoeken naar het best passende plekje binnen Vivantes.
Op onze website vind je meer informatie over onze 9 locaties, en de doelgroepen waar wij mee werken.

Zo zien de functies eruit:
Jij houdt je als Verzorgende IG o.a. bezig met het uitvoeren van zorgleefplannen. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de actuele gezondheidscondities van jouw cliënt. Dit doe je door een aantal verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van bijvoorbeeld medicatie via een injectie is dan ook geen probleem voor jou. Ook het verzorgen van eventuele wonden en het wassen en aankleden van cliënten behoort tot je takenpakket.

Je kent als EVV’er de bewoners van jouw team en locatie. Je hebt oog voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het totaalpakket van zorg- en dienstverlening aan de cliënt en zijn omgeving met als resultaat maximaal haalbare tevredenheid van cliënten. Je bekleedt een spilfunctie tussen alle ambachten en fungeert als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn omgeving.

Klant gedreven, authentiek en leervermogen is wat wij algemeen zoeken in onze medewerkers.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak.
  • Jij bent betrokken en professioneel, met oor én oog voor de behoeftes van de cliënt.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega’s naar oplossingen toe.
  • Jij bent allround inzetbaar op één van onze negen locaties.
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Wonen en welzijn staat bij jou voorop.

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt – binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35 voor Verzorgende IG (max €3256,53) en FWG 40 voor EVV(max €3502,58). Uiteraard ontvang je ook eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen er elke dag het beste van te maken.

Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de recruiters. Dat kan via recruitment@vivantes.nl of bel met recruiter Kaj Zurek op nummer 0681804848. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!