Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verzorgende IG Flexpool | 1 - 36 uur

Dienstverband

0 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Als collega van onze Flexpool versterk jij diverse afdelingen binnen Vincent van Gogh. Als Verzorgende IG bied je ondersteuning aan het vaste personeel en lever je een waardevolle bijdrage aan onze zorgverlening. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen verschillende zorgprogramma's, hulpverleningsvormen en doelgroepen. Deze veelzijdige functie biedt jou flexibiliteit, afwisseling en de mogelijkheid om werk en privé in balans te houden.

Wat jouw functie gewoon anders maakt 

Als medewerker van onze Flexpool versterk jij de teams op de verschillende afdelingen binnen Vincent van Gogh. Je vervangt of ondersteunt vast personeel en levert hiermee een belangrijk aandeel in onze zorgverlening. Deze manier van werken maakt het mogelijk om je als zorgprofessional verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met, of brengt ervaring en expertise mee ten aanzien van diverse zorgprogramma’s, vormen van hulpverlening en/of doelgroepen.

Als Verzorgende IG in de Flexpool ondersteun jij vast personeel bij de dagelijkse verzorging van de cliënten; zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Persoonlijke zorg en aandacht geven aan de cliënten staat centraal in jouw werk. Jij bent dat extra paar handen aan bed.

Daarnaast ben jij, omdat je niet op een vaste afdeling werkt, veel minder druk met zaken als administratie en multidisciplinaire overleggen. Dat betekent dat jij écht tijd en aandacht kunt vrijmaken voor de cliënten.

In de flexpool bepaal jij zelf je rooster en kies je de diensten die passen bij jouw beschikbaarheid en voorkeuren. Wij delen de afdelingsprofielen met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en aan de slag kunt met de doelgroep(en) waar jij affiniteit mee hebt. Het aantal uren stemmen we af op jouw persoonlijke situatie.

We bieden al contracten aan vanaf 1 uur. Handig als je bijvoorbeeld een studie volgt of nog gaat volgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer uren, bijvoorbeeld 28, op contract te krijgen. Alle extra gewerkte uren worden elke maand netjes uitbetaald bovenop je reguliere salaris.

Omdat jij als flexmedewerker aan de slag gaat binnen onze organisatie, kom je in aanraking met meerdere afdelingen. Ideaal als je bijvoorbeeld afwisseling zoekt in je werk. Geen enkele dag is hetzelfde.

Werken op verschillende afdelingen betekent ook aan de slag gaan met verschillende doelgroepen. Je werkt met jeugdigen, volwassenen én ouderen. Ook met het oog op problematieken en/of stoornissen is er sprake van diversiteit. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijkheidsproblematiek, alcoholgerelateerde cognitieve stoornissen, problematiek van neurologische aard, stemmingsproblematiek, angst- en dwangstoornissen en autismespectrumstoornissen.

Jouw werk als flexmedewerker is dus ontzettend veelzijdig. Misschien heb je net je opleiding afgerond en wil je ervaring opdoen om je cv een boost te geven. Misschien werk je al langere tijd in de zorg en vind jij het prettig om je niet aan maar één afdeling te binden. Of misschien wil je jouw privéleven op de beste mogelijke manier combineren met je werk.

Lees het verhaal van jouw toekomstige collega's Saskia en Wietske

Vereisten

 • Jij hebt de opleiding Verzorgende IG niveau 3 afgerond. 
 • De vraag ligt met name op de afdelingen waarbij ADL en verzorging aan onderdeel van de werkzaamheden is; dit is voor jou geen probleem.
 • Je bent betrokken, zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig en leergierig.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en weet je makkelijk aan te passen aan de verschillende doelgroepen waarmee je werkt.
 • Je hebt oog voor de wisselende zorgvragen van cliënten en hebt, bij voorkeur, ervaring in de psychiatrie.

Wat we jou bieden

 • Een salaris, conform CAO GGZ 40. Je salaris bedraagt minimaal €2385 en maximaal €3306 bij een fulltime dienstverband. 
 • Een contract in de vorm van vaste uren of een contract op basis van oproep. 
 • Een fijne werkplek op verschillende locaties, bijvoorbeeld in Venray, Venlo, Weert, Roermond en Sittard
 • Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat van start gaat in de vorm van een jaarcontract.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zwel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over werken in de flex? Neem dan contact op met de Imke Bloemen en Silvy van der Wijst via flexteam@vigogroep.nl.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via 0612204724.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verzorgende IG Flexpool bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina.