De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, MatchPoint diverse werkgebieden

Dienstverband

1-12 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Als MatchPoint-medewerker bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.
Jij kiest zelf voor welke teams je beschikbaar bent en geeft vervolgens je beschikbaarheid aan in de digitale applicatie MatchPoint op de intranetsite van De Zorggroep. Afhankelijk van de personeelsbehoefte binnen de zorgteams, word je ingepland.

Functieomschrijving

Als verzorgende IG ondersteun je cliënten die een zorgbehoefte hebben. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen, in diverse teams en elke situatie is weer anders.

Wij vragen

Je hebt de opleiding tot verzorgende IG succesvol afgerond en beschikt over aantoonbare affiniteit met het werken met en voor ouderen. Je bent op zoek naar afwisselend en gevarieerd werk en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Contracturen tussen 1 en 12 uur, afgestemd op je persoonlijke omstandigheden en je beschikbaarheid.
Ook een combinatie van het werken in een vast team met aanvullend werken via MatchPoint is mogelijk.
Ben je een interne kandidaat dan is de duur van het dienstverband afhankelijk van je al bestaande arbeidsovereenkomst met De Zorggroep.

Werktijden

Op basis van je beschikbaarheid.

Salaris

Als Verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG 35, met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de teamleider van MatchPoint, Yvonne Reijntjes, op telefoonnummer 06 - 8106 1917.