De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG), Matchpoint, diverse werkgebieden

Dienstverband

1 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Als Matchpoint-medewerker bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van De Witte Steen en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:
  • helpt met de ADL-zorg
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG), Matchpoint, diverse werkgebieden?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams van de Zorggroep. Onze recruiter Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG in een intramurale setting en is te bereiken op Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.