De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) of Helpende+ nachtdienst

Dienstverband

1 - 22 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horst Venray

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben je geen vroege vogel maar een nachtvlinder en ben je op je best in de nacht? De teams van onze zorginstellingen in de regio Horst, Sevenum en Venray in de nachtdienst kijken uit naar je komst!

Wat ga je doen?
Op dit moment hebben we de mogelijkheid nachtdienst voor verzorgenden IG in deze regio.

Denk aan onze locaties Hof te Berkel te Horst, Rooyhof in regio Venray, Sevenheijm en Schoutstraat in Sevenum en de nieuwbouwlocatie Lindenlaan in Nieuw-Bergen.

Binnen Vincentiushof en Blauwververstraat zijn woongroepen die een samenwerking hebben en je op beide locaties aan het werk gaat.
Heb je een voorkeur voor een woongroep? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Sevenum, Horst, Bergen en Venray in de nachtdienst. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:
 • helpt/ondersteunt met de ADL-zorg
 • ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
 • verricht verpleegtechnische handelingen

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van € 3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG) ?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Vindt je het uitdagend om als Coördinator van Zorg en Diensten aan de slag te gaan? We bieden je de mogelijkheid om de opleiding te volgen.

Als Coördinator van Zorg en Diensten staan bij jou de bewoners op nummer één. Iedere werkdag zet jij je in om zorgplannen op te stellen, zorgleefplannen te evalueren, ADL zorg te bieden en de continuïteit van zorg te leveren aan jou bewoners. Heeft een collega een vraagstuk? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht.
Je bent het aanspreekpunt van de families en evalueert de geboden zorg iedere 6 maanden tijdens een multidisciplinair overleg. Je signaleert samen met je collega’s de zorgbehoeftes van de bewoners en neemt hierop gepaste acties.

Je bent een:
 • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
 • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
 • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in Sevenum, Horst en Venray. Onze recruiter Sharon Haulussy vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in een intramurale setting en is te bereiken via sharon.haulussy@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.