Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG - nachtdiensten ook mogelijk

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgcentrum Ververshof bevindt zich midden in Weert, naast het stadspark en vlakbij de passantenhaven. De winkels en het centrum liggen op loopafstand. Kortom, een gezellige en centraal gelegen locatie in het hart van Weert.
Ververshof telt 4 etages met 72 appartementen. Elke etage kent 2 gangen met daaraan verbonden een huiskamer met 9 appartementen. Hierdoor kunnen wij kleinschalig ouderenzorg bieden aan dementerende ouderen.

Wil jij tijd en ruimte hebben om de zorg voor jouw cliënten optimaal uit te voeren? Staat de levenskwaliteit voor de cliënten voor jou op nummer 1? Dan zoeken wij jou!

Wat je functie inhoudt Eigenlijk hoeven we jou helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar in grote lijnen toch maar even:
  • Als Verzorgende lever je een belangrijke bijdrage aan het welzijn, de verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen en observeert cliënten, verricht verpleegtechnische handelingen, verstrekt medicatie en ziet toe op het juiste gebruik ervan, assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten.
  • Je hebt een belangrijke bijdrage aan het toezicht op de kwaliteit van zorg, draagt zorg voor de rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten.
  • Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
We zoeken een collega die het diploma Verzorgende IG op zak heeft. Maar ook met een Verzorgende C diploma of MMZ3/4 met interesse in de ouderenzorg nodigen wij je uit om te solliciteren. Daarnaast is het belangrijk dat je empathisch bent en goede voelsprieten hebt, waardoor je goed aanvoelt of de zorgbehoefte van jouw cliënt veranderd. En als dat zo is, dan weet jij welke stappen je moet nemen. Kortom, jij bent ontzettend belangrijk in het zorgproces. Voor de cliënt die op jou steun rekent én voor het team ben jij een waardevolle collega. Ieder heeft zijn eigen talent en inbreng en samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Sámen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij je bieden Belangrijk werk op een gezellige, warme en echte Weerter locatie!
- Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden in overleg met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG35 en ligt tussen € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?Leuk! Reageer dan op deze vacature en dan drinken we graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Daphne Barten, teamleider Ververshof, op T: 088 - 987 8275.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.